Måndag

God morgon! 🙂 Ny vecka, wihoo!

Den här veckan är det träning, ansiktsbehandling och ett väldigt (vääldigt) spännande möte som står skrivet i min kalender so far. Känns riktigt kul och känner mig taggad på livet just nu 🙂 Det är ju dessutom sommar, så klart man är på bra humör. Hoppas ni känner likadant, om inte? Gör något åt saken!

Jag ska försöka spela in den där videobloggen idag också när jag svarar på frågorna.. Inte nog med att minneskortet på kameran var fullt igår så råkade jag ladda ner nya imovie, och det går inte få tillbaka det gamla imovie heller. För jag fattar absolut ingenting och ångrar mig jättemycket nu 🙁 Men förhoppningsvis kommer jag lära mig programmet snart.. Brukar ta några gånger innan man fattar.

kissie platina blond

IMG_9581

Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *