Lagat hålet

Sådärja nu har jag lagat mitt hål, känns så mycket bättre nu! 🙂 Det gjorde inte alls ont ju..? Har ett minne av att det är smärtsamt, men det kändes ingenting och jag hade inte heller bedövning. Tyckte inte det behövdes haha.. Visst det kanske ilade litegrann men det dog man ju inte av. Eller så är Bene tandvård extra grymma bara.. 😉 Dom ska även fixa mig en ny bettskena som är hårdare i platsen, jag bet ju sönder min förra. Stackarns mina tänder alltså när jag inte använder bettskenan 🙁

Jag vart precis bjuden till Ibiza btw, så vilt! Jag känner mig riktigt redo, vi åker snart isåfall.. Om några dagar bara, haha galet! Let’s do it! Men behöver bara sola några gånger innan så jag inte bländar folk på stranden. Eller så rockar jag en spraytan innan? Man får ju färg fast man har spraytan på sig, det visste ni va? Vill också fixa fransarna igen, så himla skönt när man är utomlands. Ska ringa Stockholm Beauty och kolla om dom har någon tid.

Nej nu ska jag chilla lite, ikväll händer det INGENTING. Skönt haha.

kissies tänder

Posted in: Vardag
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *