Bild från helgen

Nej nu sticker jag iväg. Ska först skicka iväg ett till paket från bloppisen som jag hade helt missat att skicka (oupsi!!). Efter det ska jag möta upp en bekant snabbt för att hämta en grej och sen efter det åker jag direkt till gymmet som ligger 5 meter från personen som jag ska möta upp innan. Så det går väldigt smidigt detta 😉

Hade föresten helst velat ligga och och sola på ballen hela dagen men det är så jäkla typiskt att jag bara har morgonsolen på min sida. Så solen försvinner efter klockan 2 typ 🙁 Men jag ska göra det bästa av situationen, ska iaf åka och köpa en fint litet bord i veckan som jag kan ha där så jag kan iaf äta frukost ute! Snacka om mysigt. Sen kanske det blir lite annat också som fina kuddfodral samt 2 madrasser till ute-möbeln som jag har där ute. Jag har även mysiga lyktor som köpte förra året som jag inte har hängt upp än, får se till att göra det nu så balkongen blir fin någon gång.

Här har vi en mobil-bild på mig och fina Isabelle på hennes takterass 🙂

bild

Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *