Dom här plaggen kan inte gå fel i din garderob nu i sommar! Du kan matcha dom med allt möjligt, du kan ha plaggen både till fest och vardags och allting är superinne just nu. Jag älskar kjolarna, jag har ju den vita hemma faktiskt. Jag har dock inte haft tillfälle än att ha på mig den men det kommer garanterat.. 😉 Sommaren har ju lixom bara börjat. Sen har jag noterat att flera har redan hunnit köpa Michael kors väskan i rosa, så jäkla snygg!! Vågar man slå till? Älskar färgen, så himla ball. Men det känns som jag har så många michael kors väskor reda haha.. 

Just nu håller jag på att svara på frågor från frågestunden i en videoblogg, men minneskortet vart fullt så sitter och rensar den innan jag kan fortsätta. Haha detta tar mer tid än vad jag trodde..

musthave

vit tröja – LÄNK // rosa tröja – LÄNK // Vit kjol – LÄNK // Svart kjol – LÄNK // Michael kors väska – LÄNK //

Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *