God morgon babes 🙂

Ja som ni såg på mitt inlägg som jag publicerade igår började jag bli lullig redan efter första glaset vin (fast glasen var ju GIGANTISKA!) så det gick ju utför.. Men jag hade askul! Jag och Isabelle satt på hennes terass och drack vin, åt jordgubbar och snackade massa skit i flera timmar. Planen var sen att vi skulle på någon fest i närheten där dom hade slagit upp massa stora utomhus tält men efter klockan vart 9 på kvällen började det bli riktigt kallt, speciellt om man satt stilla. Så vi drog in till Isabelle, lyssnade på musik och spelade lite kortspel. Kortspelet gick bland annat ut på att man skulle dricka ett viss antal klunkar och sen skulle man ha olika regler som man inte fick glömma bort. En regel var tex att man var tvungen att gå ut på balkongs och skrika ”KISSIE ÄR BÄST!” innan man drack. Jag gillade den regeln, gratis reklam för mig lixom? 😉

Any how.. Sen drog vi in till stan där vi mötte upp Steffi och Julia bland annat och alla vi drog in till Cafét 🙂 Där lyckades vi dock tappa bort varandra haha.. Jag hittade iaf tillslut Julia och drog med henne och hennes vänner till Spy bar där det var smockat med folk. Så runt 3, halv 4 tiden drog jag hem igen i en taxi. And the best part is, jag är inte bakis 🙂 Wehoo! Sa någon round 2? Det är ju trots allt mors dag idag.. Haha nej då, men tårta lär det bli eftersom mamma fyller år imorgon också så vi kommer nog slå ihop firandet.

IMG_9489

IMG_9493

IMG_9498

IMG_9500

Posted in: Vardag
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *