Mors dag

Nu har jag varit hos mami med blommor och present, min mamma fyller nämligen år på tisdag så slog ihop mors dag och hennes födelsedag 🙂 Vi åt tacos och macarons, jag älskar verkligen macarons.. Var länge sen jag åt dom nu, så vart överraskad när mammsen tog fram dom på bordet. Jag nafsade åt mig alla rosa direkt 😉 Haha! Sen spelade vi fotboll på trädgården tills klockan vart halv 9, men tror ju inte att klockan är så sent för det är så himla ljust ute. Det är fortfarande ljust ute, så himla härligt!

Nej nu ska jag kolla över kommande veckans planer och planera lite, vet att jag bland annat ska laga ett hål i tanden imorgon (mindre kul) på Bene Tandvård men det är lika bra att ta tag i skiten. Annars måste jag byta ut alla tänder mot fejk-tänder 😉 Inte för att vara sån men det är ju snyggare men fasader än ”riktiga” tänder haha..

Hoppas ingen av er har glömt att gratta mamma på dagen idag!
Hörs imorgon!

IMG_9614 IMG_9615 IMG_9617 IMG_9631

Posted in: Vardag
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *