Bleka tänderna hos tandläkaren
Att bleka tänderna hos tandläkaren är tryggt och säkert dock och du får bra resultat dock kostar det ca 1000 – 3000 kr och de många inte vet är att de använder i princip samma blekningsmedel som det som säljs över nätet för 300 – 500 kr så frågan är om det inte finnas roligare och bättre saker att lägga pengarna på?

Tandblekning med skena
Är den mest kända tandblekningen som du använder hemma. Och alla som testat vet säkert redan hur krångligt det är att första forma skenan och sen sitta med den i 30-50 minuter i munnen utan att kunna prata eller göra annat, det är en lång tid och inte alltid får du bra resultat, om du format skenan fel kan de vara så att gelen inte når tänderna och du får göra om tandblekningen vilket kan vara kostsamt.

Bäst enligt mig!
Jag tycker Blue illume tandblekningsskum är ”bäst” eftersom det är så pass enkelt och skonsamt mot tänderna. Det är ett skum du lägger på tandborsten och borstar tänderna med morgon och kväll i 2 min precis som vanligt, det krävs inga extra rutiner utan det enda du gör är som sagt att borsta tänderna! Snabbare och smidigare blir det inte haha och du får riktigt vita tänder 🙂 Ni hittar tandblekningsskummet här: LÄNK

Posted in: Vardag
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *