Såhär lät det igår när jag och Julia beställde frukosten..

w

frukost

Glömde säga att vi vart bjudna på frukosten igår, jag var väldigt säker på att fiket hade någon speciellare där dom bjöd alla sina gäster på frukost om man like’ade deras Facebook sida. Men Julia var väldigt säker på att det inte alls gällde alla och hon tyckte jag var lite naiv som inte insåg det haha! Vad tror ni? 

Posted in: Vardag
Kommentarer (20)
 • Klara

  nu fattar jag inte, varför skickade hen en bild på frukosten??

 • MN

  Hej jag tycker det skulle vara intressant att höra vad du tycker om SDs valfilm. Det är ju en konstig uppfattning att stora bröst är motsatsen till feminism. http://nyheter24.se/nyheter/politik/769253-sd-gar-till-attack-mot-fi-med-ny-brostfilm

 • Ida

  Jag tror du fick det gratis för att de vill ha publicitet på din blogg 😉 hihi! Inget fel med gratis frukost :D.

 • jasmine

  De var nog för du är du och dom ville att du skulle sprida och tipsa dom!

  http://www.jaaasmiines.devote.se

 • Linnéa

  Jäkla bra blogg du har nu (alexandra) Enda jag läser nu typ, varje inlägg är massa fina bilder och sånt man verkligen vill läsa. Massa variation och ja super bra, fortsätt med det as roligt å gå in på när man vet att det är massa bra. kram och ha en bra lördag.

 • s

  Eran/ våran?? Bra svenska.

 • Anonym

  Tycker att du är lite.. dryg.

 • Maria

  Jag tror att du jämt och ständigt är i ett STORT behov av bekräftelse. Du vill att alla ska skriva att du fick gratis frukost pga att du är Kissie. Varför har du så dåligt självförtroende?

 • Charlotte

  Tror inte att de kände igen dig.
  Du ser ut som de flest tjejer i din ålder.

  Jag skulle absolut inte tänka ”Åh det är Kissie!” om du kom in i min butik.
  Ni ser likadana ut – ni som kör Blonderad/ busbränna/ putmun/ för stora bröst/ trånga kläder som ser billiga ut på just er.

  Sorry, men så är det.

 • asa asa

  låter mest som att du är uppmärksamhetssökande

 • margareta

  skjult reklam!

 • Anonym

  Jaa jag tycker som d flesta andra som kommenterat, du verkar faktiskt vara i behov av bekräftelse hela tiden..

 • Lilly

  Jag såg dig en gång år 2010 och jag hade inte känt igen dig om det inte var för att du hängde med Amir just vid det tillfället. Visst, du såg lite annorlunda ut då men även idag så har du ju inte något speciellt säreget utseende som sticker ut från mängden av många andra Stockholmsbrudar. Det betyder inte att du ser dålig ut eller något sånt, det är inte det jag menar, utan att JAG hade i alla fall inte känt igen dig vid första anblick. Men vem vet, de på kaféet kanske gjorde det, eller var det något annat erbjudande som de hade.

 • Sanna

  Men lilla naiva Alexandra då..

 • johanna

  alltså, jag blir så ledsen på mina medmänniskor ibland. varför går man ens in & kommenterar ”låter mest som att du är uppmärksamhetssökande” eller ”Jag tror att du jämt och ständigt är i ett STORT behov av bekräftelse. Du vill att alla ska skriva att du fick gratis frukost pga att du är Kissie. Varför har du så dåligt självförtroende?”

  Vad händer liksom? Är vi inte alla överens om att mobbing är väldigt stoneage? Hade ni inte skämts om någon ifrågasätter varför ni kommenterar nedlåtande skit anonymt på en offentlig persons blogg?
  Nej, SKÄMS på er. Hoppas ni går in & läser detta & tar åt er. För jag lovar att ni är såpass ”uppmärksamhetssökande” att ni efter att ha skrivit en keff kommentar här, går in & kollar varannan timme om ni fått något mothugg på skiten.
  & you’re welcome!

 • Anonym

  Han ville att du skullle lik’a för att du är ju känd!

 • Elina

  Du har många följare på fb och det du gillar syns för alla dem, publicitet åt fiket! Tacka och ta emot gratis frukost säger jag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *