Passade storlekarna?

Flera ville att jag skulle berätta om storlekarna på mina nya bikinis från triangl passade mig eller inte.. Jag tog large på överdelen och small på trosan och dom satt jättebra! 🙂 Det sägs att storlekarna är väldigt små, jag tyckte inte dom var jättesmå eftersom jag brukar ha small/large. Min bh storlek är 65 EE för er som undrar och kanske vill jämföra, för tjejer med big boobs har det svårt att hitta bikinis som passar. Får massa mail dagligen om tips och tricks haha. Tyvärr är jag ingen expert på hur man hittar kläder som passar oss tjejer med smal midja och större byst, men man blir ju mer erfaren. ”Tub topp” bikinis passar oftast väldigt bra, jag undviker trekants bikinisar för dom passar inte lika ofta.

PS. Ja jag täcker ansiktet med håret med flit höhö.

kissie bikini

Kommentarer (65)
 • evelina

  Skitsnygga!!

 • Thea

  Jag har som du, smal midja och stora bröst! Har du något tips på fina festlinnen som man kan ha ute på klubben eller nåt sånt?

 • Lisa

  Snyggt 🙂
  Hur var frakten? Tull osv? 🙂 tacksam för svar!

 • Anonym

  Tycker att du är lite äckligt smal… Snygga bikinis dock

  • Caroline

   Elak du är, inte okej att säga så.

  • Rebecca

   Bara en överviktigt person som skulle påstå att Alexandra är ”äckligt smal”.

  • Emma

   Lågt att kalla någon äcklig. Sluta säga åt hur tjejer ska se ut och tänk på dig själv Istl 🙂

   • Anonym

    Oj vad populärt det var att hata på mig.
    1. Jag tycker helt enkelt bara att det ser lite äckligt ut att se revbenen och höftbenen så mycket, samt glappet mellan låren. Speciellt i förhållande till en så stor byst. Men det är bara vad jag tycker, och man har alla rätt till en åsikt.
    2. Och nej, man måste inte vara överviktig för att tycka att någon är ”äckligt smal”, jag är helt nöjd med min vikt 🙂
    3. Sedan påstod jag aldrig att Alexandra eller någon annan skulle ändra på sig i det jag skrev. Jag sa enbart vad jag tyckte och sa inget om att folk som hon ”borde äta mer”, det är helt upp till henne och alla andra. Tänker på mig själv gör jag, tackar som frågar 🙂

    • Bella

     Du har all rätt till din åsikt, men bara för att vi har yttrandefrihet i Sverige ger dig automatiskt ingen rätt till att vara ett rövhål. Har du inget snällt att säga till någon så säg inget alls, simpel as that.

    • Pau

     Att folk inte har börjat förstå, ens efter programmet trolljägarna. Eller helt enkelt: vett och moral. Man behöver inte öppna sin käft om det handlar om någon annans utseende. Lär sig inte folk detta hemma? Jag blir riktigt ledsen när folk tror att det är hel okej att kommentera såhär bara för att det är en öppen blogg på internet… 🙁

    • Natalie

     1. Ja, alla har rätt till en åsikt. Men bara för att du tycker att någon är ”äckligt smal” så måste du väl inte säga det? Hade du även sagt till en större person att ”jag tycker det ser äckligt ut med fettet som hänger över byxorna, speciellt i förhållande till en sån liten byst”? Märkligt att det är okej att påpeka utseende på smala kroppar, men att man ska vara stolt över att vara kurvig.
     2. Vad skönt att du är helt nöjd med din vikt, det är förmodligen Alexandra också. Är det okej att någon säger att hon tycker du ser äcklig ut? För hon har ju rätt till en åsikt!
     3. Tänk efter innan du öppnar munnen nästa gång. Vissa åsikter ska man hålla för sig själv.

     Blir orolig över att människor är så respektlösa och inte kan tänka efter innan dom slänger ur sig vad som helst. Vad är det som har hänt?

 • Anonym

  Hett! Mini bikini nästa? 🙂

 • ave

  jätte fina bikinis på en jätte fin kropp! skulle du kunna tipsa om bh eller något man kan ha under en klänning som är ganska urringad? Har ganska små bröst också så vill inte se plattbröstad ut på skolavslutningen. hjälp mig! mvh 🙂

 • Sara

  Vilken smal kropp du har, den på bild 2 överraskade mig verkligen

 • Emma

  Gud vad fin du är! Och tack för svar om storlekar! 🙂

 • Emma

  den svarta var megafin!

 • Hen

  Varför inte bara stå normalt? Man ser ju att du på bilden med den svarta står o svankar o putar med röven. E det för att få till jätteglappet mellan låren?

  • T

   gissar att du också har försökt framhäva ditt mellanrum mellan låren minst en gång du med. klaga inte på andra innan du kollat att du själv är helt felfri! 😉

  • thess

   Hade jag haft en blogg med så många läsare som Alexandra har så hade jag också gjort att jag såg så snygg ut som möjligt om jag skulle lägga upp en bild på mig själv i bikini. Modigt att lägga upp en bild på sig själv i bikini så. It takes balls och bra självkänsla.

   • Hen

    Och sen när e det som snyggast att ha ett sånt glapp mellan låren? Det e väldigt få männsikor som naturligt har ett så stort glapp, och varför posera för att framhäva nåt sånt? När blev det mindre vackert att bara va som man e? Suck!

    Och nej, jag e inte avundsjuk. Har en naturlig och fantastisk kropp, och det bästa av allt e att jag inte behöver photoshopa den, stå i konstiga positioner eller ändra nånting för att jag själv och andra ska älska den!

    • Adelia

     Fast eftersom hon ser ut som hon gör och är nöjd med det, vem är du då att säga att man ska vara nöjd med hur man ser ut och sedan klaga på henne?

    • thess

     Ja men herregud, vissa tycker att det är fint med med glapp mellan låren och bara för att de är få som har det gör det det mindre fint för det? Alla tycker olika, och tycker hon det är fint med glapp mellan låren, låt henne la tycka det? Det är väl något otroligt onödigt att haka upp sig på, glapp mellan låren? Du säger att man ska älska sin kropp, då kan du inte klanka ner på någon annans! Och det är väl bättre att hon vill man göra en pose så det kan bli en fin bild åt sina läsare än att hon ska rätt upp och ner bara för att ni inte ska gnälla över hennes glapp mellan benen eller att revbenen råkar synas lite. Dom gör det när man håller uppe armen så, på mig med och jag är mullig. Jag har också en ”naturlig” , fantastisk kropp, utan glapp mellan låren eller sillisar, och jag älskar min kropp. Mina revben syns också om jag lyfter upp mina armar och då är jag ändå mycket större än Alexandra. Det är en kropp, alla gör vad vi vill med den, och ALLA är olika. Det är ett sånt jävla tjöt på glapp mellan lår och revben som syns, otroligt onödiga bagateller.

 • Vilma

  Kan du inte skaffa en ny header snart? 🙂

 • linn

  Hej hej photoshop deluxe!

 • Tilda

  Detta tycker jag… Över delen ser lite stor ut…
  Men det är du som väljer.

 • Ronja

  Du ser jätte smal ut, försöker du ha det så? I såfall varför? Det är inte hälsosamt att ”försöka se så smal ut” ellr är de för att du tränar så mycket? Ellr drar du in magen kanske. När du frågar oss om vi tycker det passar så stå helt normalt. Ta inte illa upp, det här är menat som tips/uppbyggande kritik. Love u 🙂

 • Johanna

  Din kropp är to die for!

 • Linda

  I lööööööve den turkosa eller den kanske är mint grön?! Men aha, den är gaAAAlet snygg

 • Zara

  Herregud vad snygg du är!

 • Ethina

  Tycker att de ser lagom ut 🙂

 • Cri

  Photoshop! Vi som har träffat dig vet att dur är inte small!

 • Tuva

  Jätte fint Alexandra!❤

 • Linda

  sjukt fin kropp! 🙂 och bikinin haha

 • MaryCaroline

  Gud så läcker bikini! 🙂

 • Hannah

  Strong is the new skinny / skinny girls looks good in clothes, fit girls looks good naked

 • Mikaela

  ni ser väl att bilden till höger är photoshoppad mellan låren?

  • Tove

   Men är du knäpp eller? Klart som fanken att den inte är photoshoppad. Ja, det finns bilder av människor som photoshoppar sig själva snygga, men jag LOVAR att Alexandra (Kissie) är HELT äkta.

   • Ams

    Så äkta så hon behöver återvinnas efter hon dör för jon har så mycket plast i sig 😉 det ör ju intr så att hon photoshoppat sig tidigare heller 😛

   • Ams

    Det är skillnad på att vara smal/tränad/undernärd. Du alexandra ser undernärd ut i dessa bilder och det är nog inget bra att visa fram som en positiv kroppsform. Jag grundar detta på alla ben man ser på din kropp, en tränad kropp har muskler, inte synliga ben all over. Det ser ju också ännu mer skevt ut iom dina stora pattar. Får dig att se ännu smalare ut. Bikinisarna är fina dock, synd bara att du ska framhäva dig som ett levande skelett bara….

    • En "äckligt" smal människa

     Tycker det är så tråkigt när man får läsa att människor tycker att det är äckligt att vara smal och att man är ful om man är det osv. Hade jättekomplex för min kropp när jag var yngre för att många trodde att jag hade anorexia, var undernärd eller inte åt något och jag mådde riktigt dåligt över det då det bara var så jag såg ut och fortfarande gör nu 19 år gammal, men nu är jag stolt över min kropp. Jag kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt och jag älskar mat haha. Trots detta så gick/går inte jag runt och kallade överviktiga människor för fetton för jag hade mer vett än så. Tycker man ska tänka till lite innan man hatar på smala människor bara för vi är också människor med känslor.

   • Helena

    Haha, är du dum eller? Syns ju klart och tydligt att det är photoshopat. Alldeles suddigt!

  • Sandra

   När man står framåtlutat aå som hon gör på den bilden så får man ett glapp mellan låren. Ställ dog framför en spegel och testa! 🙂

 • Karin

  Wow alltså. Så jäkla snygg du är.

 • Tove

  Men guuuud! Din kropp är To Die For! OCH ABSOLUT INTE PHOTOSHOPPAD! Och bikinisarna är helt galet snygga dem med!

 • Camilla

  Wow!! Vad fin du är!

 • Anonym

  Du har sjukt fin kropp, skulle minskat mina boobs, men annars är det perfektion!

 • Anna

  Denna underbara avundsjukan! Varför lägger man ens ner energi på att kommentera om man inte har något positivt amåsteäga? När blev det ok att spy ur sig elaka kommentarer när någon är smal? Hon ser inte undernärd ut, sen om hon nu skulle göra det, vad fan har vi med det att göra? Låt var och en se ut hur fan man vill, så länge den personen mår bra med sig själv, tjock som smal, lång som kort osv.

  Jag hoppas verkligen att hon inte tar åt sig av alla tråkiga och onödiga kommentarer. Ni som känner att ni bara måste spy ut er galla över någon annan, tänker ni aldrig på hur ni hade reagerat om någon skrivit så om er?
  Det är så lågt och ganska så lågbegåvat att bete sig så där. Jobba med er själva lite.

 • s.

  Så snyggt. Och de lär ju bara bli snyggare i takt med sommarbrännan! Avensjuk !!

 • V

  Super snygga på din perfekta kropp!! 🙂

 • Anonym

  Tror att revbenen syns mindre om du tar ner armarna, bara ett tips till nästa gång 🙂 men fina bikinis! Har svårt att bestämma mig för vilken jag gillar mest

 • Sara

  Wow! Vilken grym kropp! Superfin!

 • Pernilla

  Snygg!! Har också funderat på att klicka hem en sådan.

  BIKINITIPS!
  Jag vill tipsa om Uppercut.se som har massor av snygga märkesbikinisar.
  Framförallt så gillar jag själv de bikinisarna från Hot Anatomy med scrunch-trosa 🙂

  http://www.uppercut.se/tjej/badklader/?sb=148

 • Lorrie

  MEN HELVETE VAD SNYGG DU ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!
  KILLERBODY

 • Anonym

  Skit bra att du svarade på detta i ett inlägg. 🙂 Har ungefär samma storlek som du har på brösten så nu vet jag vilken storlek jag behöver och kan gå in och beställa. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *