Muuu!

Nej nu sticker jag iväg för att mysa med Isabelle på hennes takterass! Blir dricka vin och äta jordgubbar, mums 🙂 Försökte nyss också spela in en videoblogg där jag svarar på massa frågor från frågestunden men mitt minneskort vart fullt efter typ 6 frågor så jag får göra om det imorgon haha.. Typiskt! Hade ju tänkt att passa på när man var fixad och sådär men nej nej.. För det är såååå jobbigt att sminka sig, men ni fattar vad jag menar hehe!

Idag ser jag ut såhär, ko shortsen från sheinside, svart skjorta och en liten väska. Men får se om jag byter väska eftersom jag får ju plats med systemkameran i den där mini saken.. Nackdelen med att vara bloggerska vettni 😉 Jag måste ju ha kameran med mig!!

kissie cow shorts

Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *