star… Bloggen www.kissies.se har över 150 000 unika besökare varje dag!

starMin fanpage på facebook har 33 000 fans.

star… kissies @instagram har 156 000 följare!

starMin youtube kanal har strax 10 000 följare! 🙂

Känns speciellt kul med min youtube kanal eftersom jag bara har lagt upp ”fjantiga klipp” tidigare som är filmade med en dålig cam.. Eller så laddade jag upp småklipp från mobilen lixom.. Så det har gått väldigt fort alltså. Och alla feed back på mina klipp har varit 99 % bra lixom, trollen har lixom inget mer att säga längre haha 😉 Känns kungligt!

Sen har jag inte någon mobbad ”ask fm”, så kontot som heter ask.fm/kissies_ är FEJK. Fattar inte att folk fortfarande går på sånt? Twitter har jag också, där heter jag ”therealkissie” men använder inte kontot speciellt flitigt.. Snapchat har jag för mina vänner, men tyvärr har mitt namn spridit sig så har blivit tvungen att blockera massor av människor 🙁 Det är till för mina vänner som sagt!

kissie baby lips

Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *