Okej det var kaos inne på Ralph Lauren utförsäljningen haha! Hur mycket grejer som helst och folk gick runt med IKEA kassa som dom fyllde med kläder. Först hade jag faktiskt en stor hög som hängde från min arm, men sen när jag skulle in och prova kläderna så insåg jag snabbt att typ allt var för stort för lilla mig. Fattar inte, man kan ju tycka att brösten ska fylla ut många plagg men just dom plaggen jag valde satt bara jättedåligt på mig 🙁 Synd, för det var riktigt bra priser och det fanns mycket snyggt där inne.. Julia hittade iaf en söt klänning och tshirt som satt hur bra som helst på henne! Jag köpte ett par byxor till en vän till mig, så helt tomhänt kom jag inte där ifrån iaf 😉

Sen efter drog jag och tränade med Staffan, gick jättebra men hinner inte lägga upp några bilder nu för jag fick i sista sekund tid hos Rapunzel of Sweden och jag ska vara där 15:30 så jag måste åka typ strax eller ah nu egentligen. Jag känner ett behov av att färga min utväxt och dom var gulliga nog att hitta mig en tid innan jag åker iväg till F********. Dom är bäst! 🙂

20140523-141919-51559838 kissies klocka

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *