Hej då utväxten!

Så nu är jag tillbaka hemma igen och jag kan äntligen uppdatera bloggen 🙂 Jag åkte ju till Rapunzel of Sweden för att ta hand om min utväxt, den syns ju extra mycket nu när jag är så ljusblond.. Annars brukar jag inte bry mig speciellt mycket om utväxten. Nej så dom fick klämma in mig, på en timme vart jag av med utväxten och håret känns fint och fräsht igen. Bad även min frisör Emma klippa lite på längden, hon tog kanske 2-3 centimeter. Så liiite kortare vart det 😉 Närmar mig axelkort nu hehe.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och äta något, sen städa undan lite.. Ikväll blir det inge party (även om jag är sugen pga det fina vädret) men det blir det imorgon istället 🙂 Då ska vi hem till min vän Isabelle och sitta på hennes takterass och sola lite samt dricka vin, mysigt!

Ps. Jag röstade idag också, har ni röstat?

kissie utväxt

Posted in: Vardag
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *