Slappar i Väsby

Min dag har sätt ut som följande.. Tog en powerwalk på 50 minuter, skickade iväg massa paket, köpte en twister glass på vägen hem på hemköp (har varit sugen på en sån i flera dagar nu haha) och sen bestämde jag och min kompis att vi ska åka ut till en vän i väsby och utnyttja hans bakgård samt solstolar 😉 Tänkte först åka till min mamma men hon jobbar och jag har ingen nyckel dit.. Så nu är vi här och solar och mår bra, hur skönt som helst! Chloé är väldigt nöjd också för hon får springa runt och markera revir.

Nej nu är jag hungrig och hoppas maten är klar snart, det är kött i marinad, sparris och hemmagjord potatissallad gjord på kvarg (nyttigare än vanlig alltså). Åh kurrar i magen, perfekt efter in pw.

Hörs snart igen!

IMG_1063 IMG_1075 IMG_1070 IMG_1085 IMG_1114

Posted in: Vardag
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *