Morsdag på söndag!

Halloj på er 🙂

Idag är det lika fint väder igår, yes! Jag ska passa på att sola och må bra, och dessutom har jag inget plugg idag heller för det är nu klart för sommaren. SOMMARLOOOOOV haha 😉 Var länge sen jag hade ”sommarlov” nu.. Dom flesta har väll sommarlov nu va? Eller iaf snart.. Aja, förutom att sola och må bra ska jag skicka iväg massa paket från bloppisen. Sen ska jag kolla om det finns någon tid för ansiktsbehandling la Clinique, var länge sen nu. Funderar på en peeling, känner att min hy behöver det..

Vill på påminna er om att det är morsdag nu på söndag (25e maj) så här har ni lite tips på vad man kan ge i present! Min favorit är morgonrocken, den är så himla snygg! Skulle faktiskt själv vilja ha en sån hehe.. Men bara för det är morsdag betyder det inte att man måste ha en present, det viktigaste är att visa uppkastning! Blommor och en extra lång kram tror jag kommer gå hem också 😉 Eller en flaska från systembolaget, en flaska behöver inte kosta mer än 100 kr.

mors

Förklädde – LÄNK // Morgonrock – LÄNK // Clean parfym – LÄNK //
Bliss Happy ‘Aloe’ Days – LÄNK // Decléor Body – LÄNK // Rosé vin – Systembolaget // Rosor

Posted in: Vardag
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *