Dagens middag

Haha jag har lyckats bränna mig! Jag tänkte att jag inte behövde solkräm eftersom jag var typ nyss i Egypten ju och Sveriges sol inte alls är lika stark.. Så fel man kunde ha. Men jag tror det kommer lägga sig tills imorgon, jag vart ju inte superröd litegrann bara.. Ni vet så det blir vita fingeravtryck ifall man trycker fingrarna mot huden. Men det var iaf jättemysigt att bara ligga och slappa och sola en hel dag 🙂 Såhär vart middagen också, hur god som helst verkligen. Sparrisen vart sådär perfekt krispig och köttet perfekt genomstekt. Hoppas ni har haft en lika perfekt dag som jag? 

Nej nu får jag se vad jag hittar på, kanske blir gymmet senare? Imorgonbitti har jag och Julia planerat att äta lyxfrukost ihop och sen gå och shoppa, hur mysigt låter inte det?! 🙂

IMG_1127

Posted in: Vardag
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *