När jag var på Maybelline eventet för några veckor sen stötte jag på en tjej som hade sätt mig i trolljägarna på TV. Hon berättade att hon hade helt ändrat syn på mig som ”Kissie” och vart inspirerad att måla en tavla till mig. Jag vart jätteglad när hon berättade det för det är verkligen en stor komplimang, speciellt när den kommer från en tjej jag aldrig har mött förut! 🙂 Nu är tavlan äntligen klar så jag åkte hem till henne och hämtade upp den, och åh så fin den är! Massa färger och känns sådär supermodern. Tavlan kommer göra sig bra på mina vita väggar, men jag har inte helt bestämt mig än för vart den ska sitta än.. Men det löser jag snart!

Alltså hur fina människor finns det inte? Och jag har turen att ha många av dom som läsare.. Värmer mitt hjärta! Sånahär dagar ÄLSKAR jag att jag har min blogg.

Tack så mycket fina http://www.finest.se/JessicaNystrom ♥

IMG_0988

kissie tavla

Posted in: Vardag
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *