Såg nu att Staffan petar på min tutte medans vi står och posar för kameran.. Konstigt att jag inte märkte det då? Aja jag bjuder väll på den! 😉 Haha nej då, så kul ska vi inte ha det.. Men visst ser det ut som han typ petar mig på ena tutten? HAHA! Bilder kan verkligen vara missledande..

Idag körde vi mycket på mage och lite triceps. Var extra taggad på att köra mage eftersom mina magrutor syns mer och mer för varje vecka som går känns det som. Wihoo! Var som vanligt ett riktigt bra pass och jag svettades som en gris. Fast det gör jag i vanliga fall också.. Ju mer vältränad man är desto mer svettas man, och det är sant! Så skyller alltid på det när folk ser att jag är svettig 😉

Nu ska jag klä på mig och åka till bloggläsaren som har målat en tavla till mig, så taggad på att se den 🙂

kissies personliga tränare

Kommentarer (47)
 • Hanna E

  Hej!
  Om du ska resa i Sverige någon gång tror jag verkligen att Strandbaden i falkenberg hade passat dig, du skrev ju dessutom att du inte hade varit i Halland 😛 Och så hade det varit så kul att höra din reaktion på vad du tycker om Gekås (ullared)! hahaha

 • ida

  haha härlig bild ;). himla vacker :D! Din hårfärg är så perfekt!!!

 • Anonym

  Han petar inte på din tutte han pekar på dig , du står väldigt nära bara :3

 • Sissela

  HAHA!! Så härlig bild när man tänker på det. ”jaha *petpet*” och båda ser ut som om det är helt naturligt. haha.
  (han ser jäkligt stolt ut 😉 )

 • rosanna

  han petar inte på din äckliga tutte idiot fan va du tror folk är kära i dina fake bröst ahhaahahha. han pekar på dig!!

 • Sanna

  Behöver verkligen komma i gång med träningen…

  _En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa ”mådåligtbloggar” men dom behövs). ”Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

 • Mathilda

  Älskar din blogg! 🙂

  Skulle bli väldigt glad om du och ni som läser denna bloggen kanske hade velat kolla in på min blogg och se vad ni tycker. Jag bloggar om, min vardag, shopping, träning, vänner, resor mm!

 • Anonym

  Men idiotkukar. Hon skrev ju bara att det såg ut som om han petade henne på tutten. Aaaah så jävla trögaaa

 • Mia

  Han borde sluta plocka ögonbrynen. Ser så plastigt ut när killar gör det.

  • Ithrenniel

   Du menar att det blir annorlunda om en tjej plockar ögonbrynen? O.o Nja, det tror jag inte på. Jag tror inte ögonbrynsplockning har någonting med könstillhörighet att göra. 😛

   • Mia

    Skulle kanske sagt feminint istället. DET SER FEMININT UT! Men om man gullar att se gay ut som kille så fine, men inget jag skulle rekommendera en straight snubbe att göra för det ser TJEJJIGT ut. Var jag tydligare nu? Och vad gäller mc Donalds M så är det ok att plocka så länge man vet när man ska sluta. Att plocka mellan ögonbrynen ger inte samma intryck som att plocka runt om.

    • Tina

     Sveriges befolkning borde verkligen sluta lägga sig i andras utseenden och sexuella läggningar.

     • Mia

      Sveriges befolkning borde uppenbarligen gå om grundskolan o sluta överanalysera allt . Snacka om att vara ute efter att missförstå. Behöver jag ens skriva att folk får ha vilka jävla läggningar som helst?! Bara min åsikt att det inte är snyggt på hetero karlar (men han kanske är gay, o då passar det ju bra!). My God woman!

    • Tina

     Någon som överanalyserar så är det ändå du, för du har ju tagit fram förstoringsglaset och kollat vilka strån Staffan plockat från sina bryn. Kanske vi båda ska gå om grundskolan tillsammans och kanske lära lite av varandra.
     Skriv inte att Staffan BORDE sluta plocka brynen – och sen kasta ur dig helt befängda saker om läggningar. Vill du dela en åsikt om vad du tycker är snyggt, gör det utan att blanda in någon person (i detta fall Staffan) i det nästa gång.

  • Tina

   Tänk om du var en kille med ett stort McDonalds M i ansiktet, hade du behållit det M:et och varit en gratis reklampelare för Donken istället för att ta bort den vildvuxna busken och sett lite ”plastig” ut? Det är ju precis det tjejer försöker undvika, vad är skillnaden?

 • LInn

  Du borde köra squats och tunga rumpövningar, abs på magen men ingen rumpa är väl inte vad man kallar vältränad.

 • samiya bashir

  De är jätte kul att träna

 • Olivia

  Kan inte du göra ett inlägg med tips på bra magövningar? 🙂 kram

 • Vanessa

  Hm, ni är ju riktigt snygga tillsammans! 😉 😉

 • Emilia

  Haha! det ser faktiskt ut så 😉

 • Biggest Looser

  Om jag vore du skulle jag testa att träna med Mårten. Kolla vilka resultat han får på sina kunder; Jessica Almenäs, Kenza, Marie Sernholt & Joel Kinnaman mfl. Bodde jag i STHLM och hade pengar då… 🙂

 • Grizuella

  Tack för dina fina kommentar på min blogg! 😀

 • Danny

  Du har jätte breda axlar 😮

 • Toti

  Det stämmer verkligen med svettandet :O Har tränat nu sen 4-5 månader tillbaka och märker verkligen skillnad, blir svett direkt men det är väl bara positivt, typ förbränning som kommer igång or something?

 • Maja

  Hej, det skulle vara jättekul om su visade vilka magövningar ni brukar köra. Det är superkul att du visar hur du gör olika övningar !:)
  Kram

 • Anonym

  Jag tycker inte att magrutor är snyggt på tjejer!

  In och läs min blogg för inspiration, kläder och min vardag 🙂

  http://camillaprutz.blogspot.se/

 • J'

  Äsch, det är ju bara plast, så det är inte konstigt att du inte kände något 😉

 • amanda

  I AUGUSTI ÅKER JAG TILL USA ETT ÅR FÖR ATT GÅ HIGH SCHOOL. FÖLJ MIG I MIN RESA! http://mandisinamerica.blogg.se

 • Luucy

  haha, ja det ser verkligen ut som det!

 • Anonym

  För att vara PT ser han väldigt otränad ut!

  • N

   Han ser ut att ha väldigt fin och tränad kropp! sedan är det inte alla som blir carzy och bygger upp breda axlar och sånt
   Han kanske nöjde sig med sin form – alla gillar olika, ta av dig dina bestämda glasögon och inse att ingen är lik den andra!

  • Vasastantjej

   Tycker han är jättesnygg. Och han ser mer tränad ut än många av mina PT’s på SATS i innerstan 🙂 (och de är jättebra ska tilläggas).

 • Therese

  Haha jag sitter och hoppas på att ni två ska bli ett par någon gång 😉

 • Moa

  HAHAHAHAHHAH det ser ut som att han pekar mot Kissies bröst. Just sayin’
  PS: Jag vet att jag är omogen. Men wtf… Live whit it.

 • Jolinda

  inte för att jag är den som kommenterar, men när jag såg det du skrev(när man är vältränad så svettas man mer) så jag som är rena motsatsen va tvungen att skriva då. det där med att man svettas mer om man tränar mera? jag har haft mina FLERA månader då jag tränar stenhårt dagligen ingen alkohol kör hårt på nyttig mat osv osv.. då jag tillslut inte svettats nånting eftersom jag kör så hårt o mkt kondition.. men nu när jag har varit ifrån gymmet några månader(3månader) och druckit ganska mkt alkohol och sen kommer tillbaka till gymmet så SVETTAS jag som en GRIS.. tro mig, tar en pw till gymmet som är 30 minuter.. efter det kan jag inte ens ha samma kläder på gymmet sen eftersom att jag svettats så mycket att det ser ut som att jag tagit en dusch!.. lite historia om mig bara.. men så det handlar inte alls om det. antingen beror det på att alla är olika eller så äre det ju mer man tränar ju ”mindre” har man sen att svettas bort!!.

  • Anonym

   Fast vår kropp är ganska smart. När vi rör på oss behöver vi ”kylas”. Därför vi svettas till exempel.
   Vilket gör att när kroppen väljer sig vid att du brukar springa en mil kommer avkylningsprocessen komma igång snabbare eftersom man skall orka längre.
   Det är i alla fall så jag har fått lära mig.
   Det är alltså en individuell skillnad från otränad till tränad. Inte att man automatiskt är ”vältränad” om man svettas mycket..

 • Annika

  Härligt att se att du kör på så bra med träningen och med kosten.
  Det märks att träningen gör dig gott och du ser både sundare & gladare ut!! Fortsätt så!! 🙂

 • a,

  Ni passar ihop 😉

 • Lena

  Ni ser söta ut ihop 😉 🙂

 • Jonas

  Är han Staffan gay/bi? Är isåfall är jag intresserad! Ni som vet svara gärna! 🙂 snygga båda två btw haha

 • Hennie

  Har du tips på hur man kan få bort fett på magen så att musklerna syns mer? 🙂 tacksam för svar!

  • My

   Allt handlar om bra hälsosam mat och regelbunden träning för att forma sin kropp, om det är svårt att avgöra själv hur du ska äta och träna kan du alltid ta hjälp av en PT med kost och träningsupplägg. Det går inte att punktförbränna fett på magen men som sagt hälsosam mat och regelbunden träning kommer ge resultat på hela kroppen.

   http://www.kissies.se/abs-are-made-in-the-kitchen

 • Izabelle

  ”ju mer vältränad man är, ju mer svettas man”
  NEJ! Hur mycket du svettas beror på hur snabb din kropp är på att kyla ner sig och återgå till homeostas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *