Lunch i solen

Efter jag hade varit hos tjejen som hade målat mig tavlan (visar den snart, den är jättefin!) drog jag direkt ut för en lunch ute i solen här i närheten av där jag bor 🙂 Kändes så onödigt att häcka inomhus lixom.. Vart en rostbiffsallad (ville egentligen ha laxsalladen men den var slut) och sen efter det tog vi pannkakor som vi delade på till efterrätt. Mums! 🙂 Satt i solen och bara njöt fram tills klockan vart lite över 18, men det är ju fortfarande soligt ute, så himla skönt! Har gått runt hela dagen i endast jeans och t-shirt, nu behövs inte jackan över huvudtaget. Finally!

Jag hoppas att jag har fått lite färg på kroppen, känner mig nu helt slut.. Ska ta det lugnt lite sen får jag se vad jag hittar på. Julia ville till Cafét ikväll.. Men som sagt vi får se 😉 Hoppas ni har varit ut idag och njutit av solen!

IMG_1039 IMG_1036 IMG_1032

Posted in: Vardag
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *