God morgon!

Börjar dagen med en lyxfrukost i form av bananpannkakor med kokos och jordgubbar, MUMS! 🙂 Och sen en kaffe till det såklart.. Går ju inte annars haha. Perfekt nu innan träningen eftersom det är kolhydrater samt socker så man piggnar till. Har träning nu med Staffan klockan 11 så har gott om tid så jag funderar på om jag ska gå hela vägen från mig dit och sen även tillbaka.. Tar ju ca 45 minuter att gå dit kanske, och sen 45 min tillbaka såklart. Då har jag rört på mig ordentligt! Då behöver jag ju inte heller värma upp på plats. Det är såna saker man kan försöka lägga till i sin vardag för att få en oordentlig skillnad på kroppen och hälsan. Tips alert** 😉

Btw, är det bara jag som gillar när pannkakor tex blir lite brända vid kanterna? Jag gillar när det är lite knaprigt haha 🙂

kissies bananpannkakor

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *