Utväxt

kissie utväxt

Mitt hår har verkligen börjat växa sjukt snabbt, har redan värsta utväxten och det var ju inte speciellt länge sen jag fixade håret? Ska iaf fixa håret strax igen.. Tänkte även passa på att klippa några centimer till på längden faktiskt så håret blir lite kortare, jag vill satsa på axel-långt men det känns så himla kort.. Jag som alltid brukar ha så himla långt hår ju! Känns som att jag fegar mig dit genom att klippa lite mer och mer hehe.. 😉 Men nu har jag iaf min egna naturliga längd, så jag har kommit en bra bit på vägen tycker jag..

Har nyss varit på en längre promenad också längst vattnet och tittade på djuren, fåren började vråla när dom såg lilla Chloé i min famn. Dom trodde väll jag hade snott ett av lammen haha 😉 Sjukt söta var dom iaf och det var massa folk som var ute och matade djuren.

Nej nu ska jag hämta ut dagens andra paket, har köpt en ny matta till köket som är sjukt snygg! Hoppas den är lika fin i verkligheten. Så svårt att avgöra av att bara se på bilder.. Ni får se bilder på mattan och köket när jag har lagt ut den på golvet.

Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *