Triangl swimwear

Så nu har jag varit med på intervjun med aftonbladet klick och hann PRECIS i tid tillbaka till skolan för provet som jag hade efter. Eller nej nu ljuger jag, kom 5 minuter sent men det gjorde ingenting som tur var haha.. Allting gick bra idag tycker jag, förutom att intervjun skulle handla om mig och min blogg men det kändes som att dom bara ville snacka om skönhet och vad jag har ”gjort” för förändringar.  Aja får se hur resultatet blir, dom kan ju vinkla det lite hur dom vill men som tur är var MIN kameraman där så vi kan vinkla tillbaka det om det behövs lixom 😉 Haha! Ni som såg gårdagens videoblogg hörde ju hur reportrar kan göra om historier lite hur dom vill.. Men som sagt vi får se, kanske blir jättebra iaf! Kommer lägga upp intervjun här på bloggen när den är klar.

Efter provet åkte jag och hämtade ut ett paket, och paketet innehöll 2 fina bikinis från triangel swimwear 🙂 Så snygga!! Kommer använda dom här flitigt i sommar.. Gillar att materialet är lite tjockare också, annars kan man ju känna sig så himla naken i bikini.. Jag tog storlek small på underdelen och large på toppen.

Får hoppas att dom passar nu då, ska prova dom strax måste äta något är jättehungrig. Glömmer att äta när jag är stressad 🙁

IMG_0953 IMG_0952

Vilken färg var snyggast?

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *