God morgon!

Ja som jag sa i videobloggen igår råkade jag ta fel på dagarna, så det är alltså IDAG vi ska filma och inte igår haha! Typiskt mig.. Kamera-teamet fick lixom stå och vänta på mig helt i onödan 🙁 Stackarns dom.. Jag får se till att vara extra bra och rolig framför kameran idag då för att kompensera för igår. Men det ska gå för jag känner mig på riktigt bra humör idag, sov väll riktigt bra efter gårdagens pass med Julia.

Hon kämpade på bra btw, och jag är 99 % säker att hon kommer vakna upp med världens träningsvärk. Det var ju mitt mål 😉 Fast jag lyckades nästan sumpa min iphone på gymmet, jag förstår inte hur jag tänker när jag bara lämnar min mobil nånstans och går iväg? Händer HELA TIDEN! Fråga mina vänner, dom vet.. Och sen gråter jag som ett barn när mobilen försvinner.. Ja. När ska jag lära mig egentligen?

kissie hoppbild kissie hoppbild

Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *