Liten påminnelse 🙂 Glöm inte att lägga din röst på lilla mig i årets blog awards 🙂 Som jag tidigare skrev tycker jag är ”årets livvsstilsblogg” passar in bäst men det är ju ni som väljer såklart. Ni kanske jag passar bättre som ”året inspiratör” på instagram eller årets youtube-raket? Oavsett hur ni väljer att rösta så blir jag väldigt tacksam ♥

Ni kommer iaf till röstningssidan genom att klicka på bilderna ovanför eller klicka HÄR.

blogg

Posted in: Vardag
Kommentarer (20)
 • Bea

  Kanske röstar sen när jag inte ligger ute och solar 😉

 • Fanny

  Lycka till!<3

  Världens bästa samtalsämne är..?

 • linda svanström

  Tjena Kissie! Kommer ihåg I tonåren ( lika gammal som dig) hur mkt jag hatade dina sätt att provoera på! Nu har jag inte bott I Sverige under manga år och kikade in för att uppdatera mig lite hos dig. FAN VAD GRYM DU E! Först å främst har du blivit hur snygg som helst! Så härligt med din personlighet och dina videos. Du e tuuuuuuuuuuuuuuuusen ggr bättre än andra bloggare. Det e ganska lätt att se hur vissa som Kenza tex leker perfekta så de e sjukt ballt med en ärlig tjej som dig som jag faktiskt tycker att du har blivit. Idag växer du bara hela tiden I framgången och är så jäkla snygg och marker hur du fortfarande blir hatad! Tror det handlar om svartsjuka eftersom att du kan vara något härligt du byggt upp och man får på något sett inte nog av dig! Tack för en fantastisk blogg du e helt jäkla underbar/ en tjej som tyckte du va en fjortis och skulle med glädje I sina inbillningar strypit dig back in the days lol

  Puss på dig finaste du e helt go och underbar och fortsätt ta skiten eftersom att du oavsett vad bara växer

  be strong <3<3<3<3<3<3

  • Alexandra

   Tusen tack snälla, fina gulliga du! Känns så underbart att bli uppskattad på det här viset. Känner mig verkligen träffad av din kommentar <3 tack tack

 • Angelique {kinkykitten}

  Tävla och vinn bodymist ifrån Victoria Secret! 🙂

 • Anonym

  Skulle rösta om det fanns en kategori årets pucko. Din cyniska inställning till överviktiga är vidrigt

 • claudia

  har röstat du bloggar så bra om allt tips skönhet ditt liv asså du är bäst

 • Linnéa

  Hej, jag har precis varit inne och nominerat dig som ”Årets livsstilsblogg” och i min motivering så skrev jag sågär:
  ”I Alexandras blogg kan man verkligen hitta sig själv, för hon skriver om så varierande saker. Det är allt ifrån träning, shopping och mode, party och hennes lilla bedårande hund. Även om jag kanske inte är intresserad av ALLT hon skriver så finns det alltid något att läsa. Jag har läst flera andra bloggar men efter ett tags läsande så tänker man efter och ”nja den bloggen var nog inte så där jättebra” och ”bloggaren är falsk och har konstiga åsikter”. Jag kanske inte håller med Alexandra med allt hon tycker och tänker men Alexandra ger utrymme till andra åsikter och hon är den hon är. Jag har läst Alexandras blogg i mer än två år snart och jag är verkligen fast! Det hon skriver är så inspirerande och hon är en sådan himla fin och framförallt SNYGG människa!”

  • Alexandra

   Men åh vad gullig du är som gav en sån fin, snäll lång förklaring. Fick största leendet på läpparna nu 😀 kändes så fint att läsa detta ska du veta <3

 • Carolina

  Hej Kissie!

  Jag vet att du sällan svarar på kommentarer men jag hoppas verkligen du kan svara på denna. Du som har koll på kläder och så vidare, jag söker ett par jeans som håller in låren och rumpan lite mer. (Jag håller på att gå ner i vikt, men vill ha ett par snygga jeans till festen på fredag och vill gärna att de håller in lite mer..)

  Vet du vart jag kan hitta ett par såna?

  Tack på förhand 🙂 Du är superbra!

 • Varje dag

  Varje person kan rösta 1 gång pr dag 😉

 • Josefine

  jag har röstat på dig typ 1000 gånger <3

 • Anonym

  Det finns bättre bloggare än dig dock 🙂

  http://camillaprutz.blogspot.se/

 • Emma

  Hur redigerar du dina bilder? Tycker att dom är jätte fina och skulle gärna vilja redigera mina bilder så också!
  Kram Emma

 • Wilma

  Jag röstade på dig 4 gånger! 🙂

 • sofia

  har precis haft håltimma, röstade på dig 27 gånger. hann inte fler:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *