Jag har suttit och smaskat i mig lite naturgodis, druckit frukt vatten (mitt nya beroende ju) och svarat på massa frågor från frågestunden men jag är inte riktigt klar än.. Det är så himla många frågor ju!! Men som sagt tar jag del 1 i skriftform och del 2 i en videoblogg. Låter bra va?

Tar iaf en paus nu för jag ska nämligen träna med Julia för första gången! 🙂  Vi har aldrig tränat ihop förut (förutom den gången vi gick på spinning) så det ska bli riktigt roligt faktiskt. Ska försöka leka personlig tränare på henne och härma Staffan så gott jag kan 😉 Mitt mål är att Julia inte kan gå därifrån, tror ni jag lyckas? Haha återstår att se..

Hörs snart mina babes nu ska vi bli tighta och snygga inför beachen!

IMG_0904

Posted in: Vardag
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *