Tänkte börja gå igenom alla frågor från frågestunden strax, den första delen kommer jag svara på i ett ”vanligt inlägg” sen kanske jag tar en del i en videoblogg eftersom ni verkar tycka om mina videobloggar så mycket 🙂

Förutom det var jag nyss och träffade upp en vän som behövde låna pengar (igen).. Ibland känner jag mig som en levande spargris med ett stort hål i under 🙁 Har lånat ut massa pengar och personerna har inte ens tagit upp det på tal fast jag har frågat flera gånger när jag ska få det tillbaka (nu snackar jag om att jag har väntat mellan flera månader till över ett år). Och jag hade kunnat ge pengarna om person i fråga hade faktiskt tänk att betala tillbaka. Men eftersom det är rätt uppenbart att personen inte vill göra det har jag verkligen ingen lust att ge bort flera tusen bara sådär!!

Och på tal om vänner som tar saker, min mobil fick jag inte tillbaka fast personen lovade att ge tillbaka den. Sjukt trist att man har rena tjuvar till vänner! Eller ah vän kan jag inte kalla den personen längre.. Men som sagt är en polisanmälan gjord och jag kommer ju få en ny på försäkringen, men det är ju trots allt inte det som det handlar om. En vän är ju mycket mer värd än en liten telefon.

gris

Posted in: Vardag
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *