Today we wear pink!!

God morgon!

Idag är det onsdag och Valborg, dagen då alla fjortisar gör kaos på stan 😉 Jag har aldrig varit ett stort fan av just Valborg eftersom det känns som dagen skapar mer problem än vad den skapar nytta. Men jag tänker inte sitta inne ikväll, det är middag med vänner som står på schemat! Får se om det blir middag med endast Julia som det var först planerat eller om jag lyckas dra med mig alla till onsdags middagen på Collage. Kommer nog bli en rolig kväll hur som helst, vad är era planer?

Men på tal om något helt annat, denna onsdag är speciell av en annan anledning också. Det är nämligen Mean Girls 10 års jubileum! Och ni som har sätt filmen vet att det är onsdag och vi måste bära ROSA! 😉 Jag älskar Means Girls och jag kommer absolut bära rosa dagen i ära. Hoppas ni också gör det, annars får ni inte läsa min blogg. Puss!

pink

pink

Posted in: Vardag
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *