Paket utanför min dörr

How cute, det låg ett litet paket utanför min dörr såg jag nyss när jag skulle ta åt Chloé på en promenad. Som ni ser på bilden innehöll paketet absolut torr, hur perfekt är inte det? Jag har ju bloggat om mina svettningar ett x-antal gånger nu hehe… Peter fick till och med lukta mig i armhålorna i våran senaste videoblogg som i gjorde ihop. Jag har dock redan hunnit köpa en absolut torr, men det är bra med en back up så mycket som jag svettas…

Nej hörrni nu ska jag kila iväg och möta upp mina vänner för valborgs-firande 🙂 Vi börjar på josefinas sen blir det collage-middag ikväll. Kommer bli sjukt kul! Uppdaterar er från min mobil. puss!

IMG_9595

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)
 • Lilly

  Hej 🙂 tänkte bara säga att du ska vara försiktig med absolut torr, raka dig absolut inte innan. Svider som attan annars, och man får stora blåsor (fick jag iaf) 🙂 älskar din blogg btw 🙂

 • Angelique {kinkykitten}

  Har funderat på testa, men har hört så många som sagt att den svider haha 🙂

  • anonym

   Jag vågade heller inte testa först. Alla skrev ju att det skulle svida som FAN. Men jag har inte alls märkt några bekymmer. Jo en gång
   när jag sov med ett linne så att armhålan låg hud mot hud om du förstår. Då sved det. Ge det ett försök! För mig funkade det galant.

 • ida

  Jag har också hört att man inte ska typ raka sig innan för att det kan göra ont då, men kan man raka typ dagen innan eller?? 🙂

 • Erika

  Skulle du kunna skriva en review på produkterna? 🙂

 • Mandy

  Jag skulle inte rekommendera den till någon, inte min värsta fiende…. Det spelar ingen roll om man inte rakat sig under armarna på flera dagar, den svider som svavelsyra! Det kommer efter nån timme, sen är hela natten förstörd….. Även när man ger upp o försöker tvätta bort det, det fortsätter att svida. Mina vänner säger detsamma, så det är inte bara jag.
  Jag använder istället ACO Extra effektiv 72 timmar. Håller ”bara” tre dagar istället för Absolut torrs en vecka, men ACOs känns iaf inte alls 🙂 Den rekommenderar jag starkt!

  • Martina

   Fast det är väldigt individuellt, har själv använt den i flera år och har inte haft några problem. Viktigt att tänka på är att man måste vara helt torr innan man tar på den och man sedan innan vet att man har känslig hud bör man ej använda den.

 • Monika

  Alltså personligen tycker jag att reddville skickar ”paket” utan något som helst värde och får skitmycket reklam för typ ingenting

 • Rebecka

  Hej!
  Nu vet jag inte om du redan har testat absolut torr, men om du inte har det så MÅSTE jag
  varna dig först! Jag använder detta så jag vet vad jag pratar om.. Det är ju flera som svider jättemycket av det, men det är för att dem inte är helt torra i området. P.g.a. dess ingredienser så kommer det att svida då en av ingredienserna ger ifrån sig en sådan reaktion när den kommer i kontakt med vätska.
  Så jag råder dig att vara HELT säker på att du är torr först! Och om du applicerar det på kvällen innan du ska sova, vilket du bör göra, så håll upp armarna hela tiden(bakom huvudet, inte i luften), så att du inte gnider in vätskan. Det kan verka lite knepigt om man ska sova, kanske inte så bekvämt till en början.. men efter en stund så torkar det och då kan du röra dig som vanligt.

  Innan jag listade ut detta så sved det som in i helvete :/ så jag ville bara berätta detta för dig så att du inte får sådana svedor som jag fick.
  Jag har endast använt vätskan och inte servetterna, och vätskan använder jag en gång i veckan.
  Jag svettas jättelätt, men svettas inte alls om jag använder absolut torr. Jag använder vätskan endast i armhålorna.

 • RMCK - en skönhetsblogg

  Kan du inte göra en recension på den sen? 🙂

 • Sandra

  Lol hittade en hemsida som sa detta om dig!!
  http://imghooklol.com/swedish-blonde-had-24-plastic-surgeries-1?v=m01e175skCG0683HOFe7eYS41wFBFi&page=2
  om du bläddrar vidare så är det typ en massa bilder på dig och dem säger att du gjort 24 skönhetsoperationer. värsta crazy bananas!!

  • Sandra2

   Haha – de hade verkligen plockat fram de värsta och trashigaste Kissie-bilderna. Har hon verkligen sett ut så där?? I så fall är det massor av grattis till henne för att ha insett att det inte var en bra look. Hon ser mycket bättre ut när hon tonat ner sin look. Men synd att ha spenderat så mycket pengar på skalfasader på tänderna och så syns aldrig tänderna. Större leenden, Kissie!!

 • Anneli

  Absolut torr funkade asbra för mig först. Behövde ingen deodorant på två veckor! Använde slut på flaskan och glömde bort det sen. Nåt år senare köpte jag en flaska igen och gjorde precis likadant som innan. Denna gången fick jag sjukt ont, kändes som brännsår och jag fick paniiik! !
  Är servetterna mildare eller vad e det för skillnad?

 • Moxxi

  Detta är så jävla bra! Tricket är att vara snäll o köra tills man börjar få känningar o sen ha uppehåll. Efter det EN GÅÅNG I VECKAN. Bara för att de ska ”underhållas”. LOVE IT!

 • Paula

  Om du har stora besvär med svettningar finns det hjälp att få. Antingen från landstingets hudkliniker eller svettkliniker. Man får då massa små sprutor med botox. Jag fick behandlingen för 2 veckor sen, och svettas inte ens när jag löpt milen!

 • Bea

  Jag är typ absolut torr naturligt! Även fast jag tränar hyfsat hårt så svettas jag knappt … Bara om händerna! Men jag kanske borde använda den där produkten på händerna då om det går … 😛

 • sandra

  Ja det är välkänt att man får svettningar av en hel del starka bantningspreparat………Även medicin ”mot” adhd och add, vilket är orsaken till mina svettningar.

 • Cathrine

  ANVÄND DEN INTE! Jag använde den en gång för mååånga år sedan och kunde inte sätta ner armarna mot kroppen på flera dagar, det brände som ELD i armhålorna 🙁 Ändå följde jag bruksanvisningen noga.

 • emelie

  är det bara du som får sånna ”special presenter”, och hur funkar redville egentligen..? :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *