2 steg fram, ett steg bak.

Idag har jag varit lite hopplös på flera vis, jag har varit extremt uttråkad men ändå vägrat göra någonting åt det. Sen fick jag några tråkiga nyheter över telefon, packade upp min jäkla resväska och ah… Nu sitter jag här igen framför datorn igen och är lite depp.. Men ang dom tråkiga nyheterna, jag får tänka ”2 steg fram ett bak” för så är det verkligen i det här fallet. Eller nej 3 steg fram 1 bak till och med.. Så jag ska inte klaga egentligen, jag får sluta ha så höga förhoppningar om allting bara 🙁 Jag beter mig som en liten flicka förf*n..

Men jag ska börja fixa mig strax eftersom mina valborgsplaner ska starta snart. Förhoppningsvis blir kvällen mycket roligare än vad min dag har varit.. Måste kolla också vad jag ska ha på mig ikväll, först tänkte jag en kjol och topp men det känns som att det kommer bli lite för kallt.. Så kanske kör på vita jeans istället, det är ändå sommrigt 🙂

kissie calm the fuck down

*notis till mig själv*

Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *