MVG barn!

YES! Jag fick ett A i dagens presentation i skolan, har nu fått a på alla inlämningsuppgifter och läxor så nu satsar jag på bästa betyget i slutresultatet. Känns himla kul att jag kan hantera plugg samtidigt jag reser och gör annat. Ska belöna mig själv med en red bull nu tänkte jag 😉

Efter skolan åkte jag hem till pappa för att hämta Chloé också, där såg jag ett fint litet paket (presentpåse) med en gåva från MTV. Ni kan inte ha missat deras senaste program ”Ex on the beach”? Den hade premiär här om dagen tror jag, har inte hunnit kolla på det än eftersom jag har varit utomlands men ikväll ska jag nog kika på det på nätet. Älskar den typen av program haha 😉 I samband med programmet har dom även lanserat en ny app så man håller koll på sina ex, man vill ju inte stöta på ett jobbigt ex på krogen tex.. Jag ska genast ladda ner det så jag slipper otrevliga möten.. 😉 Hett tips till er som har dejtat lite..

IMG_9564

IMG_9568

Posted in: Vardag
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *