Hemma i Sverige igen!

God morgon 🙂

Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen, eller jo jag kom hem igår kväll men var så trött så somnade direkt. Känns skönt att vara hemma igen även om jag redan känner mig lite smått stressad.. Först och främst finns det ingenting i kylskåpet och jag behöver kaffe och frukost NU annars funkar jag inte haha! 😉 Så ska springa ner till mataffären nu tänkte jag en snabbis. Sen måste jag sätta mig ner och skriva en hel presentation som ska pågå inför min klass i ca 5 minuter (inte så farligt men ändå) och sen ska jag läsa upp den naturligtvis. Alla andra i min klass gjorde detta förra veckan, men då var jag ju inte där så får ta igen det idag. Men det ska gå bra, är inte nervös längre när det kommer till att tala inför folk.

Jag hade egentligen en tid idag för mina naglar, men jag förstår inte vad jag tänkte när jag bokade in just idag klockan 12 när jag vet att jag har skola då? Klumpigt! Men jag har mailat Celina nu och hoppas vi kan byta på tiden, för jag känner att det är dags att fixa till klorna nu. Dom har hållt superbra men är jääättelånga haha!

schema-kopia

Posted in: Vardag
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *