Dagens Kissie!

Idag har jag på mig min snygga kimono från sheinside (länk), så läcker 🙂 Under har jag bara ett vanligt basic, svart linne och sen mörka jeans. Ser ni skillnaden på mitt hår btw?? Jag sa ju att mitt hår vägrar hålla sig kallt, det silvriga är som bortspolat haha.. Och jag har bara tvättat håret 2-3 gånger lixom. Men jag ska ha lite silvershampo i ikväll och det borde göra susen.

Ps. Jag är på riktigt bra humör idag, har nyss varit en vecka i Egypten och den är mer eller mindre sommar här hemma i Sverige! Love life!

kissie platina blont hår

Kommentarer (25)
 • Ethina

  Kolla in mina senaste shoppingtips, allt för under 100kr! Ha en trevlig dag. 🙂

 • Anonym

  Follow this guy! I love this stream!
  And he looks like Opie from Sons of Anarchy!
  FOLLOWFOLLOWFOLLOW!

  http://www.twitch.tv/fabbilione

 • Bea

  Så mysigt med en kimono! I alla fall att ha hemma, jag är osäker på om jag skulle kunna tänka mig att gå ut med den. Kanske när jag åker till Japan typ nästa år?! 😛

 • Johanna

  Johanna 🙂 vill ha sommarkroppen

  hej alexandra! jag är en tjej på 17 år och nu inför sommaren vill jag verkligen ha en snygg kopp! jag har tränat ganska länge men har inte
  gett så mycket resultat. Jag äter inte jätte mycket onyttigt men inte heller nyttigt , äter vanlig mat har ingen speciell mat. Jag älskar din kropp
  så himla snygg och du inspirerar verkligen mig ,gällande träning så kan inte du göra ett inlägg med övningar, hur länge man ska göra dom och
  vad man ska/inte ska äta vill ha smalare lår och mer vältränad mage, inte bara smal utan lite vältränad med som din tack på förhand

  • My

   Kära Johanna det finns väl huru många träningsbloggar som helst med tips på övningar och tips på bra mat.Varför vänder man sig till Kissie av alla som har en totalt förvriden bild av sin kropp och tidigare levt på barnmatsburkar för att gå ner i vikt.
   Unga tjejer skall inte vända sig till nån med ätstörningar för att få kostråd.Det är livsfarligt om du vill må bra och med en tränad kropp.

   • Alexandra

    Snälla rara My, du gillar att läsa skvallertidningar märker jag? Jag har inte ätit barnmat, det var ett skämt =) Och klart hon vänder sig till mig, jag har ju fått fantastiska resultat genom bra träning tillsammans med personlig tränare. Jag ska skriva ett inlägg om hur man får mina snygga kropp senare under dagen 😉 Puss!

    • Hugo

     Snälla… din kropp ser inte vältränad ut. Barnmat eller ej.. det finns träningsbloggar med väldigt effektiva tips inte sånt här liteditåt strunt…

    • My

     Det är mycket möjligt att du inte har gjort även om det nästan ser så ut.
     Vad det gäller träning så borde det synas på din kropp så ofta som du är på gymmet.Men med den träningsmängden och rätt kost borde du vara fit och inte smal bara.
     Kolla in Angelica Blick,så ser man ut om man tränar o äter rätt.

     • Hugo

      Ja men det är väl en modeblogg, kenza är också bra 🙂 men om man söker träningstips är argetfit.se super bl.a.

   • Hugo

    Kolla alexandra bring t.ex!

 • Emelie

  Tycker dom är rätt snygga. Hade dock inte velat ha den ute bland folk 🙂

  Senaste inlägget
  ♥ Ballen & Dubbel sats ♥

  http://www.jagmotlatmasken.blogg.se

 • Erika

  Åh vad jobbigt att det silvriga går ur! Det som är så himla snyggt 🙁

  Kika in på min blogg för att läsa om en shoppingglad tonåring och om mitt liv som svensk bosatt i Luxemburg. 🙂

 • Anonym

  Har BÄSTA tipset på att hålla håret ”kallt”!
  Jag hade samma problem som dig innan jag började använda Färgbomb som de heter. Använder den lila som är nr 1002 som tar bort de gula nyanserna i håret. Det bästa är att det är en en hårinpackning så det sliter inget på håret! Har använt den i ca 1 år varje gång jag tvättar håret (2-3 ggr/per vecka) och mitt hår är inte alls varmt/guldigt!
  Super bra verkligen och rekomenderar starkt den till dej och alla andra med samma prblem

 • Ida

  Jag gillar kimonon! Älskar allt från sheinside! ^^

 • Anonym

  Hej finalexandra!
  jag är som du besatt av snygga och markerade ögonbryn så tänkte komma med ett litet tips som fick mina att bli så mycket finare och naturligare! är ju också blond och kör på HMs ögonbrynspenna. jag målar dem precis som vanligt och sen på slutet suddar jag ut lite biten längst in. då blir det lite mjukare intryck fast man har markerat!
  så blir det!
  http://data2.whicdn.com/images/78188456/large.jpg
  kram!

 • alex

  På bilden ser du ut som en SNYGG transvestit.
  Men gumman man ser att bakom din mask ser du fan förjävlig ut.
  Ursäkta men hur fan kunde de gått så snett för du ser fan helt sne ut.
  Men som sagt, med masken och photoshop är du sjukt snygg.
  Men ingen är avundsjuk på dig, för alla vet att du gömmer dig bakom din mask, för IRL ser man IGENOM dedär haha, är de inte pinsamt? :p

  • alex

   man ser att ditt utseende är ett helt tids jobb för dig, du är så sjukt avundsjuk på desiree, varför annars hata henne? :p som du själv säger, ATT DET ÄR AVUNDSJUKA. Har du tänkt på det? att du kanske hackar på henne för hon är så sjuuuuukt vacker medans du bleknar bort jämte henne. Dessutom hennnes utstrålning, wow.

   pinsamt att du ens ställer upp på näthatarna när du är en hatare själv och det är ENDAST du som dragit igång karusellen, sen sitter du och gråter? :p ärligt, jag garvade!!!

   • alex

    Egentligen vill jag inte vara elak för jag gillar hur du styr upp din blogg osv, gillar din personlighet. Men jag tycker fan du borde tänka lite på hur du behandlar andra innan du öppnar din stora käft för din blogg! För du förtjännar din egen medicin så hårt och ingen skulle tycka d´synd om dig, snarare tvärtom.

 • Ella

  Du är så sjukt vacker! Oh din kropp ser INTE förvriden ut. Det är skitbra att du peppar andra till att träna istället för att banta sig smal! Du är GRYM! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *