Svar på tal!

Tja Alexandra. Har bara en kort men enkel fråga. Varför väljer du att ta bort kommentarer som inte faller dig i smaken, men som ändå inte är ”Knas”? Skrev en kommentar tidigare och ser att du valt att inte ta med den. Inte för att det biter så mycket på mig men ställer frågan för att framför allt se hur du tänker? Och om inte annat om du ens svarar tillbaka? Vet inte om du ser det som kritik eller vad det nu än är men en i din position ska kunna ta sånt och framför allt svara.

Arbetar själv inom media och med människor och därför jag blir extra fundersam hur din blogg hanteras! Om det nu är så att du väljer att bara posta de kommentarer som gynnar dig? Följer inte din blogg och är inte heller i den åldersgruppen. Vore tacksam för ett svar, får jag inte ett så tar jag det som att det inte spelar någon roll för dig.

Lycka till!

SVAR:

Bra fråga. Först och främst har jag ett ord-filter som innehåller ord som jag inte vill ha med i min blogg. Ni kan gissa själva vilka ord det finns där i. Dom kommentarerna som har något/ några av dom orden i sig läggs i en ”kontrollkö” eller en ”svartlista”. Jag kontrollerar dom själv i efterhand och då får jag välja att radera dom permanent eller godkänna dom. Då kommer kommentaren upp, fast lite senare. Så kommer just din kommentar inte upp, fast du inte har skrivit något konstigt är det nog att den har hamnat i den där listan. Så kollar men igen efter några timmar kommer du säkert då se din kommentar för jag har godkänt den.

Jag bryr mig personligen inte om ord som bitch, h*ra, äckel osv för sånt biter inte på mig. Så även om det är en väldigt negativ kommentar kan jag lika gärna godkänna den i många fall. Mest också för att visa er andra hur folk beter sig. Men vissa ord går ju såklart över gränsen för då kan ju andra bli illa berörda av att läsa den.

Förutom ordfilter har vi lagt så att alla kommentarer som innehåller mer än 2 länkar granskas, detta är för att undvika jobbiga spamare. Det är en förfrågan från er läsare faktiskt. Det blir väldigt trist att skrolla igenom en meters lång spam-kommentar.. Men samma här, jag går in och godkänner många kommentar i efterhand för jag tycker inte det är så farligt med att länka sin blogg 2-3 gånger. Sen i många fall är det läsare som har svarat på mina funderingar och länkar mig tips på hotell, kläder, resor mm. Dom godkänner jag såklart också såfort jag ser dom!

Gamma bild från mitt flickrum hemma hos pappsen 😉

Posted in: Vardag
Kommentarer (18)
 • Maria

  Du vet väl lika bra som jag att du tar bort många kommentarer som är negativa. Du har oerhört svårt för att ta kritik och det är lite trist tycker jag. Men har väl med ditt dåliga självförtroende att göra.

  • anja

   Dålig på att ta kritik?? Vet du ens vad sjuka saker folk skriver ibland.. det tycker inte jag någon BORDE ta

   • Anonym

    Nä,vissa saker ska man naturligtvis inte ta. Men Kissie tar bort minsta lilla kritik ibland och det måste man tåla när man har en blogg. Särskilt när hon ibland ber om att få kommentarer.

    • Nathalie

     Fel, man måste faktiskt inte ”ta” någonting. Det är hennes kommentarsfält och hon gör precis som hon vill. Ifall det retar dig behöver du nog viktigare saker att lägga din energi på. 🙂

 • cajsa

  Helt riktigt med ordfilter!

  http://cajsawarg.blogspot.se/ ( SJÄLVDESTRUKTIV DOTTER )

 • Caroline

  Så sant! Ingen skall behöva ta den skit som man utsätts för när man är en lite större bloggare!

 • RMCK - en skönhetsblogg

  Om du tycker att ord som bitch, hora, äckel osv, vad är det för ord som finns i filtret? 🙂

 • Jonna

  I min blogg få får du följa resan mot att bli frisk från psykisk ohälsa, men jag sitter inte och inte gnäller utan jag lyfter fram dom bra sakerna.
  Jag har skrivit fyra olika partier om mig och om varför jag har blivit den jag är idag.
  Läs och kommentera gärna om ni vill veta mer om mig, mediciner eller liknande. Min blogg är varm och kärleksfull trots att jag mår dåligt. All min kärlek till er. http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

 • Sofiaalarssson

  Hej! Du är en grymt stark tjej Kissie! Fortsätt så!
  Lycka till !
  Kram<3

 • Anonym

  Hej!
  Skulle jättegärna vilja veta vart den vita blusen/skjortan du hade på dig när du gick och såg mästerkatten i stövlarna med din lillasyster kommer ifrån? Den var jättefin 🙂

 • Josefine

  ”Vet inte om du ser det som kritik eller vad det nu än är men en i din position ska kunna ta sånt och framför allt svara.” Jag blir oerhört fundersam på vem det är som har skrivit den där kommentarer. Vem det är som tycker att man ska vara bloggerska och entreprenör framför människa. Ingen ska behöva ta elaka kommentarer. Ingen har någon jäkla skyldighet att svara på dem heller. Att idiotiska kommentarer är en del av vardagen är ett sorgligt faktum men bara för att någon befinner sig i en viss position betyder det inte att de ska låta andra diktera vad de ska säga/svara/skriva. Usch.
  Nej, tacka vet jag tjejer som vågar göra det de vill och ta hand om sig själva; fysiskt och psykiskt!

 • Chsaaga

  Hej!

  Eftersom att du skrev i ditt inlägg att du gillade att ta emot tips m.m så skulle jag gärna vilja tipsa dig och alla dina läsare om kläder som jag säljer på tradera.

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2282653

  Jag har inte plats för dem längre! Säljer med utropspris 10kr (+ frakt) på alla annonser, och det är minst 4 kläderplagg i varje vinst!

  Kika gärna in!

  Det är kläder som jag själv har använt och egentligen inte vill göra mig av med.. Därför vore det ett plus att få en liten vinst då jag behöver pengar till en kommande USA resa.

  Blir detta en kommentar som du sorterar bort så har jag testat iallafall.

  (Har ingen egen blogg att göra reklam för, för varför ska jag skaffa mig en halvdålig när det finns så bra bloggar som kissies.se, VÄRD varenda öre hon får i lön!)

 • Anonym

  Alltså påriktigt nu for min kommentar i den där kön.. Namnet a n gelica b l i ck finns på den listan.. Haha

 • Eva G.

  Njae, det stämmer väl inte riktigt… Skrev en kommentar på ”otrohetsinlägget” som jag först såg bland kommentarerna och sedan var det borta. Och jag skrev absolut inget konstigt eller några ”fula” ord, bara att det var bättre att ignorera killen och gå vidare och att det blir tyvärr alltid så att ”budbäraren” får bära hundhuvudet till slut. Din icke-kompis bloggare kommer att bli förbannad på dig. Killen blir förbannad på dig. Så inget att vinna på att försöka vara ärligt.
  Sen räckte det nog med att du la upp sms:et på bloggen – killen blev nog tillräckligt ”varnad” av det.
  Om killen nu existerar alltså…

  • C

   Kan hålla med om, att det verkar inte stämma. Finns hur många kommentarer som helst, som först finns där, (behöver inte ens vara elaka), som blir ändrade av henne till ”Du är så snygg!”

 • Candy

  This inhi’stgs just the way to kick life into this debate.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *