Den här looken är så himla snygg och såhär vill jag gå klädd i vår 🙂 Coolt avslappnat möter stark rosa, sjukt läckert! Men kan göra om den här outfiten väldigt enkelt, byt ut kavajen mot en annan färg som vitt eller svart och lägg till andra smycken.. Detta kommer nog passa mitt kortare superblonda hår dessutom, när jag klipper håret tänkte jag ljusa upp det ännu mer. Så coolt! Jag är verkligen redo för att bli lite tuffare än vad jag brukar vara.. It’s time 😉

Liknande boyfriend jeans – LÄNK // Skor – LÄNK // Linne – H&M // Kavaj – Ebay // Michael Kors klockan – LÄNK //

Kommentarer (29)

You might also like

Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *