Monday

Jag i Turkiet, snart är jag i värmen igen 🙂

God morgon!

Tack för alla tips igår ang killen som vill vara otrogen mot en annan bloggerska, jag vet nu hur jag ska göra och det är att skicka alla ”bevis” till henne och berätta som det är. Men det blir inte någon fika eftersom vi är som sagt inte goda vänner över huvudtaget och jag tror inte det kommer göra situationen bättre. Jag vill bara göra det som är rätt i den här situationen. Så vi får se hur det går! Annars då, jo det är måndag 🙂 Jag ska snart ge mig ut på en joggingrunda tänkte jag, får se hur det går för jag har en sån sjuk träningsvärk i axlar och rygg efter igår haha.. Men som jag ha sagt tidigare så älskar jag den känslan!

Det börjar närma sig att jag ska iväg och resa också, så skönt.. Jag har ju inte sagt vart vi ska åka ju eftersom vi bokade det så spontant (nu pratar jag om resan innan LA). Jag älskar verkligen att resa, det finns nog ingenting bättre än dom där veckorna innan man åker och man börjar få resfeber.. Det är så spännande att få upptäcka nya platser man aldrig varit på förut.

Posted in: Vardag
Kommentarer (47)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *