I LOVE PINK!

Nu har jag nya, fräsha naglar igen 🙂 Tack för alla råd om vilken design jag skulle ta, några av er var inne på chockrosa och det fick det bli. Jag ville även ha lite blingbling och Celina fattade direkt, hon smyckade mina naglar med glittrande stenar och söta små snäckskal, hur gulligt är inte det? Jag är supernöjd och älskar hur mina naglar ser ut, dom syns verkligen and that’s how I like it.. 😉 Detta kommer bli galet snyggt också till min klänning samt en snygg spraytan, wihoo!

Celina är btw den första personen någonsin som har lyckats få mig att börja använda nagelolja.. Gjorde aldrig det förut! Men jag har nu nästan fått in det i mina vardagliga rutiner (dvs morgon och kväll). Varför man använder nagelolja är för att inte torka ut nagelbanden + naglarna.

Jag går till –> http://celinasnaglar.se

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *