Vilka är ni små troll?

Jag är så glad att jag ställde upp i trolljägarna, det kommer ju börjar sändas snart (1a april, dvs på tisdag). Jag vet dock inte exakt vilket avsnitt jag är med i, så kan inte garantera att jag är med i första avsnittet. Jag tycker jag är absolut rätt person att ställa upp i ett sånthär program, det spelar ingen roll om jag har svarat tillbaka på några elaka kommentarer och ”gett igen” för efter alla dess år med ständigt hat mer eller mindre varje dag så är det ett under att jag fortfarande är en glad och vettig tjej haha.. Det är en skillnad på mobba, näthat och stå upp för sig själv. Och visst, jag skulle kunnat hantera vissa fall bättre men jag är inte mer än människa.. Jag har ju ”vanliga bråk” i verkliga livet också, vissa kommer upp till ytan fast dom inte ska det osv. Sen vilka som dömmer mig för det spelar mig ingen större roll eftersom det är troligtvis inga människor som kan sätta sig i min sits.

”It takes a fool to remain sane” tycker jag verkligen stämmer in på mig. Jag tror jag är lite ”knäpp” för att klara av det här, tror det gäller dom flesta bloggarna om jag ska vara ärlig. Tror att ett vanlig människa hade blivit knäckt väldigt fort. Så det är ju på gott och ont som vi bloggare blir lite knäppa i bollen 🙂 Får se om jag kommer behöva en psykolog i framtiden eller ej.. Fast hade jag behövt en så hade jag nog redan skaffat än faktiskt.

Jag har redan märkt skillnad sen jag började med detta program, vissa har slutat kommentera nu.. I wonder why.. 😉 Men som sagt, det ska bli väldigt spännande att se slutresultatet, även för mig! Jag vet inte hur det kommer se ut i TV och jag har inte fått se någonting på förväg. Men en grejj vet jag kommer hända, som dom garanterat INTE har klippt bort.. Men det är någonting jag får stå för, en sida som ni inte sett av mig så mycket av för jag har inte velat visa den sidan..

Posted in: Vardag
Kommentarer (28)
 • Natty

  Jag har längtat efter programmet så jag hoppas verkligen att jag kan se det på tisdag.

 • Anonym

  Så sjukt trött på uttrycket ”troll” använd ord som mobbare eller liknande

 • Anonym

  Så sjukt trött på uttrycket troll. Använd ord som mobbare, haters el liknande

 • Carro

  Bra att det äntligen blir lite svårare för våra medmänniskor att sitta och vara elaka bakom datorskärmen!! Jag hade då inte velat bli uppletad och konfronterad på tv! Hade skämts ögonen ur mig! Tycker personligen att om man inte kan säga det live ska man inte skriva en elak kommentar heller.

 • my

  Att du också kan vara elak?
  Ger hat till dessie…

  Aja, jag ska kolla på trolljägarna iaf och imorn är de biggest loser!
  Taggad taggad! 🙂

 • P

  Gillar ni sneakers? Kolla in dessa superfräscha låga Nike air force 1!
  Finns både i vitt: http://www.tradera.com/item/342419/205082666/nike-air-force-1
  och svart: http://www.tradera.com/item/342419/205082766/nike-air-force-1

 • emelie

  Hej! Jag tycker mycket om dina lite personligare analyserande inlägg. Du som har testat så mycket och har gått igenom en hel del både personlighetsmässigt och utseendemässigt sedan du började blogga, kan du inte skriva ett inlägg om bra och dåliga val du gjort? Och kanske ett inlägg om bra och dåliga skönhetsprodukter/tekniker du testat? Det vore kul att läsa om alltifrån tatueringar, liposuction, ögonbrynstatuering, distansskola, tonnårstiden, blyghet, you name it, så här i efterhand. Vad har du lärt dig, vad ångrar du, vad var bra och vad var dåligt. Ha det fint!

 • Ithrenniel

  Det ska bli kul att se tycker jag! Äntligen tas sådant här upp i media, näthatet har pågått allt för länge nu utan att någon reagerar…

 • S

  Ska bli roligt att få se detta program. Tycker verkligen att det är bra att du ställer upp i detta Kissie. All cred till dig som har orkat detta näthat mot dig under alla år, det visar vilken otrolig kämpe du 🙂

 • Tess

  You´r still standing, stronger and more beautiful than ever. Och det irriterar dom små trollen vet du. 😉 Underbart att det blev program med Aschberg om detta och ser framemot att se dig i rutan Alexandra! Kram på dig finis! Tess:)

 • Nathalie

  Jag har aldrig riktigt gillat dig förut. Provocerade i varje inlägg, hängde ut människor, ljög, photoshopade allt, ändrade folks kommentarer och yada yada. Och nej det här är inget ”Säga snälla saker men ändå trycka ner”-kommentar. För det jag skrev är sant och det vet vi ju om. MEN, nu är du bara så himla bra. Jag ÄLSKAR din blogg! Det är liksom så mysigt här inne, och du är så vettig och klok. Jag är glad att jag aldrig gav upp på den här bloggen! 🙂 Fortsätt så här, du verkar så himla härlig! Kram 🙂

 • Amie

  Jag ska definitivt se programmet! Tycker det är sjukt bra att haters konfronteras och får ta konsekvenserna av sitt hat. Och jag tror och hoppas att det kommer att göra skillnad. Jag tycker redan att man sett att tonen förbättrats i vissa kommentarsfält. Nu hänger inte jag mycket på insta osv men vad tycker ni andra? Tycker ni att hatet har dämpats något efter att problemet börjat belysas mer?

 • Glamour-Psykologen

  Så bra att detta program gjordes! Verkligen på tiden…

 • Anonym

  Tittar du på Partaj? Vad tycker du om det isåfall? Sjukt bra blogg!!

 • Matilda - tonårsliv i rullstol

  Tycker det ska bli jätte spännande att se programmet!

 • Anonym

  Ja kommunisten och ärkejuden på bilden är ju rätt person att leda ett program mot hat, som är en ledande figur i landets största hatorgan Expo…

 • Maria

  Hej!
  Jag ska absolut se programmet och jag förstår inte hur människor kan vara så pass elaka att man kan kasta ur sig ord som hora. Människorna känner inte parten i sig men att man ändå går så hårt på är sjukt.
  Besök gärna min blogg!

 • julia

  Handlar programmet om alla personer du varit elaka med eller min lilla ängel?

 • Marie

  Jag är glad att du visar din egna sida också Kisse, du är en person som får visa vad du vill, ingen har rätt att hålla på och mobba dig eller Trakasera dig. Kisse du är en stark person och det vet alla, dom som skriver skit till dig har verkligen ett tufft liv att se framför sig, Jag gillar dig skit mycket kisse, har inget i mot dig, Stå upp för dig själv våga va dig själv ingen ska komma och skriva skit till dig för du är en person som är vacker och söt, ingen ska Trakasera nån, Kisse lovar dig stå upp för dig själv Dom som skriver skit till dig är avis för du är känd och att du är en vacker tjej, Hoppas du verkligen förstår hur mycket du betyder för människor och även för mig,
  Dom som skriver skit är omogna och har inget liv, Det är verkligen coolt att du visar din inre sida också och inte bara den yttre. Du betyder mycket för mig lycka till och ha ett fortsatt bra liv 🙂

  • Marie

   Jag menade Kissie sorry så mycket. Jag är stolt att du verkligen gick med och vågade verkligen berätta vad som har hänt dig i livet. alla vågar inte berätta saker och ting, du är en stark människa och hoppas att du förstår att även folk kan se sin inre yta och inte bara den yttre hoppas du verkligen sätter den där personen på plats så att sånt här skit slutas.. Lycka till Kissie Lev livet ut, ge inte upp kämpa ist! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *