Träning + möte

Sådär då var jag hemma igen efter träning + möte efter det på stan. Mötet var med en person som jag jobbar flitigt med, men han bor inte i Stockholm därför passar vi på att ses dom dagarna han väl är i Stockholm. Vi tog en lunch på Fridays, var ju lägligt efter träningen så jag fick i mig ordentligt med mat hehe 😉

Idag tränade via armar och rygg, övade lite på armhävningar också som ni ser på bilden längst upp. Det är smart att ta hjälp av en stång, sen sänker man den längre och längre ner tills du nästa är i markhöjd. Jag måste få in tekniken ordentligt det är därför jag tränar såhär. Sen körde vi lite rodd också, som ni ser är Staffan väldigt peppande och delaktig i min träning.. 😉 Men efter träningen fick jag en present, nämligen 4 vitamin well i olika smaker att ta med mig hem. På morgonen fick jag även en celsius eftersom jag var lite segstartad imorse, det hjälpte verkligen fick massa energi! Den funkar bättre än red bull faktiskt (tänk att JAG säger det..).

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *