Han vill vara otrogen!

Någonting som jag tycker är hemskt och vidrigt är när folk är otrogna. Just nu håller en kille på att skriver till mig rätt ofta, skulle inte vilja påstå varje dag men nästan. Och det värsta är att han är ihop med en annan bloggerska som jag och många andra av er säkert känner till 🙁 Hon och jag är väll inte ”bästa vänner” kan jag erkänna men jag skulle aldrig önska någon den smärtan som man känner när någon är otrogen mot än. Det är hemskt! Dessutom känns det lite väll uppenbart att han skriver till mig som är typ Sveriges kändaste bloggerska, OCH redan är ihop med en bloggerska som är lite känd.. Han verkar ju minst sagt ha en grejj för bloggerskor.. Jag skulle chansa på att han är ute efter uppmärksamheten, tror inte ni det?

Men nu är frågan, ska jag säga till den andra bloggerskan? Hur skulle ni ha gjort om ni var i min sits? För som sagt är inte vi speciellt bra vänner och jag är rädd att hon kommer tro att jag säger detta för att bråka. Det är det sista jag vill, för tro mig.. Jag har nog med bloggerskor som mailar mig om dagarna och hoppas på att jag nappar.. Som sagt vill jag inte såra henne med flit, men ännu mindre försöka hjälpa henne och sen få en uthängning på köpet lixom!! HELP ME!

Jag har varit med om otrohet förut, det var en kille som jag var ihop med när jag var 16.. Jag var blondin, men sen när jag färgade mitt hår brunt såg jag att han skrev ”min älskade blondin!”. Då undrade jag såklart varför han skrev blondin, han sa att han skrev fel för han är så van med att jag var blond. Men han ändrade inte om det? Så frågade om och om igen, men han ändrade inte det. Då förstod jag att han hade bytt ut mig mot en ny blondin..

Senaste smset jag fick…..

Posted in: Vardag
Kommentarer (117)
 • Lisa

  Om det hade varit du hade du velat veta? Om svaret är ja så borde du absolut ta kontakt med henne

 • AN

  Håller med dig!!

 • simone

  idiot kille!!!! Ja du borde berätta det för henne

 • Ida

  Ingen aning, kanske henne om hon vill fika, berätta allt och visa bilder, och absolut inte nämna det inte bloggen!! Då kanske hon tror dig mer än om du direkt efter uppdaterar bloggen! Lycka till!

 • Ida

  Klart du ska säga dt till henne men vara om du har riktiga bevis på det :). Annars kommer hon aldrig att tro dig!

 • selma

  om hon var i din sits hade du velat veta? Sånt är knepigt tycker jag då det alltid blir att man ”blame the messenger”.. du vet att du kanske förstör ett förhållande på grund av det. och njaa,, jag vet inte har ni inte gjort något kanske det inte borde komma ut.. Har själv varit den som blivit bedragen och det gör så jäääävla ont.. hoppas det löser sig.

 • Omg

  Säg till! D bästa du kan göra

 • Linnea

  Jag tycker att du ska berätta så att hon slipper bli sårad när de är försent… att han kanske hittat någon annan redan! Känner du att du kan träffa henne eller något så visa smsen från honom, det skulle jag gjort… eller typ mailat, skriva på facebook kanske? printa och skicka så att hon får se själv utan att tro att du hittar på 🙂

 • Emelie

  Otrohet kan ligga djupare än att någon bara vill ligga. Det kan vara så att man är fast i ett dåligt förhållande och inte kan göra slut på grund av olika anledningar, och att det är den enda utvägen. Man kan också vara otrogen för att döda sin egen kärlek. Jag försöker inte försvara den här killen eftersom att han uppenbarligen bara verkar vilja ligga. Jag vill bara berätta för dig att anledningen till otrohet kan ligga djupare än vad det verkar. Hur som helst tycker jag du ska berätta för tjejen!

  Kram på dig bästa Alexandra

 • Emma

  Det skulle vara bäst om du ”satsade” på DARIN istället för han gillar sådana som du, alltså coola, snygga o. attraktiva blondiner 😉

 • mikael

  Du borde ligga med honom och sedan berätta, då blir det en win-win!

 • Ithrenniel

  Otrohet är nog det värsta som finns. Det är något jag verkligen VERKLIGEN avskyr. Jag tycker att du borde säga till killen som håller på, säg till honom att om han inte lägger ner så berättar du för hans tjej. Fortsätter han ändå så berättar du för henne. Försök att göra det på ett så vänligt sätt som möjligt. Var enkel och rak, och visa på fakta. Enligt mig så förtjänar ingen att inte veta om att ens partner är otrogen. Man måste få chansen att ge hen en bitchslap och gå därifårn med näsan i vädret.

  Så säg åt killen på skarpen först, hota med att berätta. Lyssnar ha inte – gör allvar av dina hot!

 • Anonym

  Du borde verkligen säga till henne! sätt dig i hennes sits, man vill hellre få reda på sanningen än att leva i lögn. Otrohet är det värsta som kan hända i ett förhållande. Jag hade velat veta om min kille var otrogen även om det skulle svida. Du förstår inte deras förhållande på det sättet även ifall det känns så, du gör istället något jävligt bra som hon kommer tacka dig för!

 • cajsa

  Jag råder dig till att berätta hur det ligger till även om
  det sårar henne.

  http://cajsawarg.blogspot.se/ ( SJÄLVDESTRUKTIV DOTTER )

 • Robert

  Ingen gillar dig ändå….

 • Anonym

  Tycker att du borde dissa honom och skita i det. Inte du som ska ansvara för att den här tjejen får veta detta. Det får hennes äckelpojkvän ha stake nog att berätta själv

 • Anonym

  Ärligt talat, hur mogen är du? Har du inga vänner att ventilera skiten om du nu inte anser att du klarar av situationen?

 • micha

  Oftast när det gäller killar som är otrogna är att dom inte tänker, dom vill bara ha ett ligg. Men när det kommer till tjejer som är otrogna så är det oftast att dom vill ha uppmärksamhet och vill känna sig vackra som dom är.

  Det är det jag har läst om iallafall, och varför är på grund av att mitt ex va otrogen.
  Men iallafall.. Jag tycker verkligen att du ska berätta de för henne, hon kommer tacka dig nån gång även om hon blir ledsen och förbannad. Det är idiotiskt och bara jävligt hemskt att göra nått sånt!

 • RMCK - en skönhetsblogg

  Sätt dig i hennes sits, och se om du hade velat få reda på något, av dig. Om ja, berätta! Eller se om du kan få henne att veta på nåt annat sätt. 🙂

 • Emmy

  Jag tycker du borde berätta .. om hon inte tror på dig kan du inte göra så mycket. Förklara situationen så kanske det tar lite bättre på henne

 • madde

  Du måste berätta för henne!! Hon kan inte gå runt och tro att allt är bra mellan dom om han smsar dig. u måste vara ärlig och visa vad han har skrivit till dig. Hon kommer nog förstå att du inte är ute efter bråk om ni träffas i verkligeheten. Jag vet i alla fall att jag skulle vilja veta om han var otrolgen. kram

 • Frida

  You got to tell her! Annars ses du också som boven.

 • das

  Är den Dessie eller Sindy?
  jag gissar å Sindys kille, han verkar jävlgt sliskig

 • my

  Otrohet är riktigt vidrigt.. Men väldigt vanligt! 🙁
  Berätta för henne, vem de än är!

 • nana

  ta bild på alla hans sms och skicka till henne. Sen är det upp till henne och fortsätta med den här äckliga människan… uschhh.

 • becka

  Jag hade totalt skitit i det. Vist det är hemskt, men om det existerar otrohet hos han redan är det verkligen inte ditt bekymmer eller som du ska tänka på. Utan han vad han gör mot henne. Hade kanske möjligen skickat till han om han fortsätter skriva att lägga nert o mogna till o inget mer för då kan han inte säga att du har skrivit något dumt för att förstöra för dom.. om hon nu skulle få reda på det.

 • Anonym

  Nu är det ju så här att såna här killar finns det gott om. 1. de anser sin flickvän vara ett kap o vill absolut inte förlora henne 2. Föremålet för uppvaktning ser de ner på o är ” billig” i deras ögon. Nu tror jag absolut inte du är det men såna här douchebags finns det gott om

 • Frida

  Det är klart du måste säga nåt till henne! Du kan ju inte låta det hållas! Siken jävla idiot!

 • s

  hmm.. usch!! stackars dig! jag tycker att det inte är värt att sätta din vardags-ro i risk för att en tjejs idiot-kille försöker fånga dig. Once a cheater always a cheater. Han har säkert gjort det mot henne tidigare och om inte så har man ju ändå magkänslan. hon kommer få reda på det förr eller senare. om jag vore du så skulle jag blockera hans nummer och hålla mig utanför. som du säger så kanske det här biter dig i röven senare, om du lägger dig i och försöker hjälpa den här tjejen.

 • rosanna

  Ja Kissie berätta för henne! skulle du vara i hennes skor skulle du säkert vilja att någon säger till dig att din kille är otrogen om det nu va
  va så. Så får hon avgöra om hon vill behålla sin otrogna kille eller göra slut.

 • Nallan

  I och med att du ”outat” det på bloggen är väl det klokaste att berätta för henne. Vad jag tycker att du skulle ha gjort är att inte lägga upp det på bloggen överhuvudtaget utan att ta ett snack med henne bara ni två. Det här känns som effektsökeri…trist!!

 • Bella

  Jag tycker du borde vara extra trevlig och om du vill fråga om hon vill fika med dig för du skulle vilja prata men det kan bli lite konstigt att ta upp det på en fika! Om jag skulle varit du så skulle jag mailat henne och sagt att jag behöver ringa henne och prata och sedan berätta allt på ett lugnt sätt. Och inte lägga dig i för mycket och sen säga att du också varit med om otrohet och det är otroligt jobbigt kan du berätta. Hoppas allt löser sig!

 • Karla

  De har kanske ett öppet förhållande?

 • Anonym

  Jag tycker att du ska berätta. Tänk om du hade varit i hennes sits, hade inte du tänkt att det var hemskt att du var ihop med en person men att din pojkvän höll på med någon annan? Även om ni inte är bästa vänner och att hon kanske inte tror dig så kan du iaf försöka säga det till henne. Då har du iaf gjort ditt, så du kan lämna detta med gott samvete! Lycka till, massvis med kramar från en 16- åring 🙂 !

 • Berätta!

  Du måste verkligen berätta om du nu inte vill vara med honom. Mest deras problem, inte ditt! Jag hade berättat med en gång, hade inte skämmst det minsta! 🙂

 • Liv

  hej!

  jag tycker verkligen att du ska säga detta till henne och äveb skriva att du har
  goda avsikter och att hon förtjänar att veta detta..

  ta printscreen på de han har skickat osv.

  jag hade en sådan snubbe som var på mig trotts att jag hade pojkvän o tydligt
  flrklarade att ja inte var intresserad samt att även han hade tjej.
  jag kännde inte hans tjej då men när han inte slutade skriva tog jag beslutet och skickade
  privat meddelande på FB.

  hon var OTROLIGT tacksam över detta så gör det rätta alexandra:)
  hon flrtjänar att veta!

  kram

 • gabbi

  Stackars Dessie!

 • självklart

  Ja de är en självklarhet, annars anses du också vara boven! ta och berätta det nu så ska du se att hon kommer uppskatta det, om inte nu så gör hon det senare! 🙂

 • Anonym

  måste va dessies kille

 • Anonym

  Vilka problem du har! Vem är det egentligen som söker uppmärksamhet?

 • Anonym

  Du säger att killen skriver till dig nästan varje dag, vilket innebär att du svarar. Sluta snacka skit skadan är redan skedd så spela inte offer nu Alexandra.

 • Hanna

  Vem är det som skriver till dig då ? 🙂
  Vem är bloggerskan ?? 🙂

 • Sara

  Haha jag lovar Alexandra skickade smset till sig själv, pinsamt!

 • Zandra

  En sak jag tycker e något av det viktigaste jag fått med åldern är att, DU bör agera och handla på det sätt DU anser e mest fungerande för DIG. Det e riktigt onödigt att överhuvudtaget tänka på vad den andra, i detta fall hans flickvän ska tycka eller tänka. Strunta fullständigt i det Alexandra, för du bör aldrig ta ansvar för hur andra reagerar eller känner över någonting du inte är en del i. Hon lär reagera på det sätt hon gör, vare sig du säger det på ett sätt, eller annat sätt, för det e utanför din kontroll. Du gör dig själv en riktigt stor tjänst att skilja på vad som är ditt ansvar och andras :).
  Hade jag varit dig, hade jag gjort det som känts bäst för mig och bara varit konkret i det. Vill du berätta kam jag ge dig ett råd, ursäkta dig inte, och skriv hur ” väl” du vill henne osv, du e inte vän med henne och det e inte ett ansvar. Säg hur det ligger till och sedan får DE lösa de på det sätt de vill, ditt liv står utanför det där.
  Vill du inte berätta, be honom sluta kontakta dig, gör det väldigt tydligt, vill han sedan fortsätta kontakta dig, ge honom em viss tid tex två veckor, har han inte tröttnat, polisanmäl honom! Lycka till hur DU än väljer att göra :).

 • Ehrelle

  Suck.. Klart du måste få lägga upp detta och fråga om råd. Du har ju faktiskt inte outat någon, utan bara själva saken. Hur tusan skulle någon utav oss kunna lista ut vem det är? Så really, sluta klaga på Alexandra för det.

  Jag tycker du borde säga det, faktiskt. Jag tror att hade min bf skrivit så till någon så hade jag velat veta det. Men som sagt, vad hade du velat? Hade du velat veta? Isåfall tycker jag du borde göra det. Sen hur hon tar detta är helt upp till henne, finns ju muppar som blir sur på ”den andra tjejen” än killen, men är man så störd så är man så störd.. 😉 Kram! ♥

 • Ritavivo

  April april

 • Sarah

  berätta för henne såklart. Hon är värd att veta det. Om det hade varit din pojkvän hade du också velat veta. kram

 • Anonym

  Berätta för henne! Hade jag varit hans tjej så hade jag varit väldigt tacksam för det!

 • Mia

  Be honom fara åt h-vete. Och om han inte lägger ner DÅ kan du hota med att nästa mess skickar jag vidare till din brud.
  Så hade JAG gjort 😉

 • Maja

  Hej!
  Jag tycker att du ska visa smsem du fått av honom för den andra bloggerskan. Om hon inte tror dig kan du ju alltid visa nummret på personen!
  Hoppas det hjälpte dig! Kram!

 • Felicia

  Tycker absolut du ska berätta för henne, visa SMSen om hon inte tror dig. Du hade väl själv velat veta ifall din kille försökte vara otrogen. Även om hon skulle bli sur på dig kommer hon ju i slutändan vara tacksam.

 • Glamour-Psykologen

  Tala om för honom att 1. du är inte intresserad av killar som redan har tjej 2. om han inte slutar höra av sig så berättar du för henne. Sen skulle jag ignorera honom totalt.

 • Hanna Johansson

  Berätta! Hon kommer bli hur sur som helst, kalla dig all möjlig skit och säkerligen inte tro dig! Men då kan du själv må bra över att vara en rak och ärlig person! Spara sms:en, dom kommer komma på tal och hon kommer till slut vilja se dom. När du har berättat för henne, och hon blivit arg och hotat m.m, så kommer hon börja tänka efter, vilja se hans mobil, se saker på ett annorlunda sätt!

  Så ta du och berätta och ge dig själv en klapp på axeln som är rak,ärlig och som icke hållit på tillbaka!

 • lisa

  Du borde absolut säga till! Sanningen ska ändå fram och det är det bästa för alla.

 • Jaja

  Hade samma problem en gång. Men då jag berättade för tjejen så trodde hon såklart mig ej och jag blev hatad och skrattad åt då de trodde att jag bara försökte förstöra, vilket inte var fallet men ville hon blunda för otrohet som hennes kille varit mot henne 4-5 gånger så är det hennes val.. men kan säga att det var en sån lättnad att få berätta iaf, så jag tycker du ska berätta Alexandra

 • Anonym

  har varit i samma sits som du, en kille som var förlovad med en annan tjej skrev massor av inte ok-grejer till mig. Jag tog kontakt med tjejen och berättade allting, var trevlig såklart men fick faktiskt skit tillbaka. Hon sa att jag bara ville förstöra, men dom är inte tillsammans längre så hon borde väl ha förstått! Man kan ju inte göra mer än att säga till, hennes val att tro på det eller inte!

 • Eva G.

  Blocka hans nummer, Blocka hans mail. Är inte din sak. Lägg dig inte i. Det är alltid den som kommer med nyheterna som blir den hemska/får bära hundhuvudet. Lägg det åt sidan nu.

 • Diana

  Okej Alexandra tänk såhär. Eftersom han är den som skriver så är detta inte ditt fel på något sätt, du kan inte tycka synd om dig själv att du blivit ”utsatt” utan det är hans fel. Vad jag hade gjort är att jag skulle tagit kontakt med bloggerskan men inte för att säga förlåt att jag prata med din kille det är inget mellan oss blablablabla…… Utan ta kontakt med bloggerskan och säg bestämt att hennes kille ska sluta ta kontakt med dig och säg inte att du är ledsen över det elr något sånt. För då blir det som att du skäller ut honom lite och hon kommer förstå att han gjort fel och inte du. Dessutom när du säger det bestämt så förstår bloggerskan definitivt att du inte gjort nått fel och det kommer inte bli någon svartsjuka hon har efter du har sagt det. Sen är det deras problem i fall dom gör slut eller inte, i fall det blir bråk eller inte. Det enda som hänt dig är att fel person pratar med dig på fel sätt. Efter du har sagt åt hans flickvän att han ska sluta prata med dig har deras relation inget med di gatt göra alls.

 • J

  Jag har råkat ut för liknande..även om det gjorde ont att få veta så var jag tacksam. Jag lämnade honom direkt och mötte några månader senare en underbar kille som aldrig skulle göra så mot mig. Tänk ut ett bra sätt att berätta för henne.

 • Linnéa

  Jag tycker du ska glömma detta, då personerna säkert är ute efter uppmärksamhet.
  Killen kommer säkert på något sätt säga att mobilen är snodd eller liknande bortförklaringar. Tjejen kommer få mer uppmärksamhet till sig och de har säkert tänkt ut detta. Bli inte lurad!!!

 • Anonym

  Visa alla sms du fått ,,om möjligt mejla dem till henne, du ska absolut säga detta till henne för sådan där människor är som gift för de som blir utsatta och det är inget någon ska uppleva! det tar såååå mycket skada på tilliten till andra partners senare i livet tor mig jag vet!!
  Men när du skriver/Ringer till henne så tala om detta på ett lugnt sätt och var trevlig du försöker ju bara va snäll right. då får man faktiskt glömma allt gammalt groll om man är vuxen.

  Jag skulle uppskatt jättemycket om jag fick reda på något sådant om min partner.
  genom att läsa sms rutan, så är han ute efter kändisskap JA det är ju övertydligt! han verkar va en jävla mansgris bara genom att skriva” hej snygging” så jävla lamt! och tråkigt skrivet haha….hoppas ingen faller för det?! skrämmande i så fall.

  sköt detta snyggt och ha en fortsatt trevlig vecka. Lycka till!

 • Anonym

  ett tillägg på det jag skrev innan, var beredd på att tjejen kan bli förbannad men oftast betyder det att hon är sårad, detta lägger sig och sedan kommer hon förstå

 • Sofia

  Du ska helt klart berätta för henne men kanske vara beredd på kosekvenserna som kommer om du berättar för henne. Hon kommer inte vilja tro på det först, tro att du vill henne illa men hon kommer nog tillslut inse hur läget är. Det finns nog ingen som vill att ens kille/tjej ska vara otrogen men det händer hela tiden överallt i alla fall. Om jag var denna bloggare så skulle jag vilja veta om min kille var otrogen. Jag hade inte vilja leva ihop med någon som är otrogen mot mig, ingen vill det.

 • Anonym

  Att lägga upp det här känns bara patetiskt. Den andra bloggerskan kanske redan fattar nu, men.. det känns så lågt. Du sätter dig själv i ”den snälla människans” sits, och försöker spela hjälten. Men du hänger bara ut folk. Det här är något du ska ta hand om privat, utan att lämna ut folk.

 • Sabina

  Tycker absolut att du ska berätta för henne!

 • Hello kitty

  Har en känsla av attt dessie och simon är inblandade?:((

 • Tommy Jones

  Helt ärligt så låter detta lite mysko.

  1. Hur har han fått ditt nr?
  2. Han har messat dig i ett par dagar och du har inte bett han dra åt helvete, vilket betyder att du är intresserad.
  3. Har han sagt vem hans flickvän är, låter ju inte så speciellt smart. Jag menar raggar man på någon så är inte det de bästa kortet att dra.
  Och jag tror att vilken normal tjej som helst hade sagt tack och hej direkt, dvs om man nu inte är jättetänd på personen!!
  4. Vad har du skrivit till honom innan? För en normal person skriver inte heller från ingenstans, INGEN BEHÖVER VETA och
  JAG ÄR INTE KÄNDISKÅT.
  Spelar ingen roll om jag dejtar Shakira, skulle inte skriva så iallafall.

  Till er andra läsare vill jag bara rekommendera er att gå in på sidan/bloggen VÄRT ATT VETA som tar upp lite allt möjligt skit, vardagsgrejer som kan tyckas vara intressant. Lite smånyheter, videoklipp etc etc. Typ vilken bloggerska som tjänar mest, Att BlondinBellas bolag sjunker
  i aktier, De 20 fredligaste länderna i världen, att Twitter förbjudits i Turkiet och lite annat.

  http://vartattveta.wordpress.com

 • jennifer

  ganska hemskt att du lägger ut detta på din blgg! såkallade ”sveriges mest lästa”. verkar som du är ute efter uppmärksamhet och tjafs! tänker om detta är sant nu.. så tror jag att tjejen ”flickvännen” inte vill det ska ut på detta sätt. det är hennes uppgift om hon nu vill. räcker det inte att hon kommer bli djupt sårad.. ellee måste hon ha tusentals människor på sig sen?! inte schysst. men känns ändå inte som detta är sant.

 • mwa

  berätta för henne och om hon inte tror dig så kopiera det han har skickat och skicka det som bilder till henne. Viktigt, om du har hans namn, ta bort det så att numret syns. Då vet hon just att de sms han har skickat till dig är just från honom.

 • Anonym

  Eller så sitter killen hemma med ”sin” bloggerska och skrattar åt dej för att du tror han är seriös. Va fan liksom, inte ens är karl är så jävla dum att han försöker få till det med dej när han vet att du har parter! Tänk lite längre eller be honom dra åt helvete och BLOCKERA hans nummer på telefon. Hur svårt kan det vara?

 • Cassandra

  Jag tycker absolut att du ska säga till, ta en screenshoot, och visa hans nummer, så hon verkligen ser, sen skicka till henne.
  Jag tycker inte att det är mer än rätt. Du är bäst!

 • Anonym

  Den enda som kallar dig snygg är du själv.

 • Karolina

  men hahaa detta är ju bara pr.

 • J'

  Alltså… Jag får bara upp EN bloggerska i huvudet som jag tror att det kan tänkas vara… Och då blir jag otroligt ledsen just över hela situationen. Nu är det vad JAG tror, men jag tänker inte skriva ut det då det är SÅ fel när man inte har en aning. Men jag fick upp ett enda namn i huvudet, & du säger, dock enligt dig att den tjejen är ”lite känd”, eftersom att du ser alla andra som små kändisar förutom dig själv, och att ni inte är så bra vänner.. Nej jag har bara ETT namn. Då tycker jag, oavsett hur er relation är – att du ska våga skriva till henne och säga att ni behöver träffas och att det är viktigt, men att du vill VISA meddelandena & visa numret från personen som skrev detta till dig. Det är ärligare, mognare och så himla mycket snällare oavsett om man hellre tar det via sms/mail. Och då kommer det verkligen att misstolkas/missuppfattas och så som du skrev.

  TRÄFFA HENNE, och visa upp det i respekt.

 • MissDanna

  Säg till direkt! Sånna här saker ska inte förekomma! Visa att du är bättre!

  Kommentera min blogg så kommenterar jag tillbaka!
  http://missdanna.blogg.se/

 • Anonym

  Det är Marcelo??

 • Rosanna

  vem är det, hmm? är det Hugo eller?, dessi´s kille?, Kenzas kille? är det nån utav dom, det kan du väl säga om du vill inte säga något annat? Tänker också på Paula, så personen är ingen nära vän? Namn: ?

 • Klara

  ASSÅ KISSIE DU ÄR INTE SVERIGES STÖRSTA BLOGGERSKA FÖR IIIIII HELVEETTTEE!! SLUTA TRO ATT DU ÄR NÅGOT STORT. SKÄRP DIG. DU TROR JU FAN ATT ALLA VET OM DIG, men så är det INTE. Du är inte Sveriges största, okej? Bra. 😉

 • Anonym

  I think you should tell it to the girl. I mean, you want to know if your boyfriend is cheating on you, right? So do the same and don’t support this scam.
  You will get the right decision. Hugs & Kisses

 • Anonym

  Vems kille är det? Snälla kan någon säga

 • Anonym

  Du bör ju prata med henne och komma överens med henne och säga att hennes kille ”håller på” med dig. Visa henne det han skrivit och det och så är ni tysta för honom och säger inget sen fortsätter han så träffas alla tre för det är inte okej att en kille håller på så. Bättre att prata och berätta som det är. Ni är ju vuxna herre gud!

 • olivia

  jag tycker att du ska säga till henne, så kan han få en riktigt käft smäll

 • 10+90=100

  100:de kommentaren!!

 • Rebecca

  Jag tror dock inte att det är Dessies kille direkt..
  Men jag tycker du ska säga det till den tjejen det handlar om, det hade jag gjort direkt!

 • Jenna

  du är en sån fin människa alexandra, jag vet att du kommer lösa situationen på bästa sätt. LOVE U!

 • anonym

  hej!! har följt din blogg ett tag nu men har inte riktigt förstått än om du har en pojkvän eller inte?! mycket tacksam för svar, kram❤️

 • Emilia

  Så fruktansvärt omoget att ta upp sånt här i bloggen, det har ju verkligen inte med någon annan att göra. Brukar inte kommentera bloggar, men det här tyckte jag bara var sjukt dåligt, snacka om att tigga uppmärksamhet. Om det nu är sant är det ju först och främst bloggaren du borde ta upp detta med och inte dina bloggläsare! Det känns ju så uppenbart att du bara gör detta för att sänka en viss bloggares självförtroende samt provocera!

 • V

  De är ju lätt för oss som inte känner dig/honom/henne irl å säga ”så klart du ska berätta för henne!!” osv.. MEN de är inte alltid så svart vitt , å vi vet ju inte sitsen för dig! hmm…

 • Yl

  Vad håller du på med Alexandra? Ärligt talat, du är över tjugo år gammal. Kom igen.

 • Alette

  Det är marcello hon menar! Alltså Annika Englund sambo!?!

 • S

  Trodde jag visste vem det var häromdagen, och idag fick jag veta eftersom jag läser hans flickväns blogg.

 • Anonym

  du e dum i huvedet sluta snacka skit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *