Det är inte bara jag som ska på Avicii konserten den här helgen, och jag fick frågan från en läsare som undrar vad man ska ha på sig.. Det är en bra fråga! Men vill ju vara snygg, men man måste tänka lite praktiskt. Tänk på att det kommer vara trångt, så undvik långa klänningar eller lösa delar som kan fastna i andra. En annan grejj att tänka på är att man kommer stå upp ett bra tag, så man kommer nog få ont i fötterna om man har världens högsta klackar – tänk smart! Ett par lägre klackar eller snygga boots funkar utmärkt! Jag skulle matcha ett par lägre klackar till ett par tighta jeans.

En snygg festtopp med glitter gör att du känner dig snyggare på en gång! Men undvik toppar utan band, tänk på att du troligtvis kommer ha händerna uppe mycket, då riskerar man att toppen glider ner 😉 Sånt vill vi undvika, eller hur? Jag skulle nog skippa en stort halsband som hänger och dinglar från halsen eftersom man kommer nog dansa och hoppa med i låtarna, istället skulle jag nog välja ett par snygga örhängen som inte är allt för stora. Som dom på bilden!

// Svarta jeans – LÄNK // Guldig topp – LÄNK // Vit topp – LÄNK //
// Låga klackar – LÄNK // Waterproof maskara – LÄNK // Örhängen – LÄNK //

Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *