Housewife!

NOT!

Första gången jag lagar ordentlig mat, med sås och efterrätt. Stort steg för mig 😉 Annars har jag alltid en lite hjälpreda i köket, men till och med han fick nog så nu fick jag lära mig. Tror detta blir riktigt gott, har gjort pannbiffar, svampsås, sallad med granatäpple och pannacotta med vit choklad till efterrätt. Den är dock inte klar än utan ligger i kylskåpet och ska stelna.. Kommer visa färdiga resultatet sen, tror dom kommer bli riktigt bra för en gångs skull!

Det är konstigt att jag inte kan baka bättre, min bästa Michelle är en riktig bullmamma nämligen och bakar något gott minst 2-3 gånger i veckan haha! Hon lyckades ju få mig att baka en gång förut, då bakade vi ju space cake hehe.. Men det var ett tag sedan nu. Den vart riktigt god, men det var M som låg bakom baket så jag kan inte ta cred för det hehe..

Ikväll ska jag såklart kolla på Let’s Dance och hejja bloggkollegan som är med, spännande! 🙂 Tror hon kommer komma långt. Sen efter vet jag inte om det blir utgång eller ej.. Som sagt är det Avicii imorgon som gäller så man kanske borde spara sig..

Posted in: Vardag
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *