Fredag!

Wihoo fredag 🙂

Som jag har längtat.. Igårkväll drog ju vi och spraytanade oss hos Stockholm Beauty, så nu är jag SUPERBRUN! Jag har inte tagin min första dusch än, tänkte göra det efter dagens gympass som jag har klockan 10.. Det blir ju jämnare efter duschen. Iaf, jag lägger ut en bild snabbt på instagram och någon liten brud skriver ”HALLÅ DU HAR JU BRISTNINGAR!”. Först och främst tycker jag det är synd att tjejer skriver så till varandra eftersom det är världens mest naturliga grejj, speciellt för kvinnor. Sen i mitt fall har jag väldigt lite bristningar, jag har lite på brösten av uppenbara skäl men inte på rumpan som den här tjejen menade.. Det kom från byxkanten och spraytaningen som inte har lagt sig och blivit jättejämn eftersom jag inte har duschat än som sagt som. Inte för det hör till, lixom OCH om jag skulle fått bristningar på rumpan? WHO CARES?

Anyhow.. Detta skulle inte handla om bristningar haha! Nu dricker jag iaf mitt kaffe, ska sen gymma, hämta ut paket från främmande avsändare och hem och duscha. Sen ska jag handla lite grejjer som jag inte hittade i mataffären igår. Bland annat avokado, granatäpple mm.. Mataffären som jag var på igår levererade inte alls, allting var ruttet bland grönsakerna och frukterna.. Trist 🙁 Det som är mitt favorit-ställe i mataffären ju..

Ps. Letar vi fel hittar vi fel. Ds.


Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (64)
 • Hanna

  OMG, du blev jävlit brun!

 • amanda

  Jätte brun och fin blev du 🙂

 • asd

  återigen ett inlägg helt ägnat åt utseende och delade åsikter.

  • Alexandra

   och..? detta är något jag tycker fler bloggare ska ta upp. löjligt att tjejer ska påpeka ”fel” när det är naturligt. och du vet att jag skriver mycket om skönhet osv.

   • Anonym

    DOCK hade du ju aaaaldrig lagt upp bilden om du verkligen haft bristningar där. Precis som att du AAAALDRIG skulle lägga upp en bikinibild som visar celluliter.
    Med detta inlägg vill du enbart påpeka att du minsan bara har lite bristningar på brösten.
    Du ställer inte ens upp på fanbilder om du är osminkad.
    Sluta hyckla!

    • Elina

     Det är väl inte så konstigt att inte vilja ställa upp på bilder ofixad eller med saker som hon VET att folk kommer hacka på henne för?

     Desto fler sånna bilder hon tar desto enklare lär det bli och eleka kommentarer kommer minska efter ett tag. Men det är ett svårt steg att ta, så kalla henne inte hycklare för det

     • Anonym

      Anledningen till att hon får skit om det kommer ut en osmickrande bild på henne är pga att hon själv gör om bilderna så mycket som man känner knappt igen henne. Blondinbella tex får ingen skit när hon är osminkad och hennes acne syns.

      Kissie vill visa sej perfekt men samtidigt skriver hon nu att fler bloggare borde skriva om ”naturliga skönhetsfel”.
      Hyckleri på hög nivå!

  • Anonym

   Jag förstår inte Kissie eftersom hon för en tid sedan skrev att hon inte är utseende fixerad och människor borde inte vara det.Känns som att Kissie skrev så bara för att moralpredika och få andra att må dåligt. Jag tycker Kissie själv verkar utseendefixerad.

 • Anonym

  Hur fungerar spraytan?

 • Julia

  Lily Allen är SÅ BRA! Har du hört Hard Out Here? Vad tycker du om den? 🙂
  http://open.spotify.com/track/3U3BXlwNTkCx7lW9m1H9RY

  • Anonym

   Du visar bara att jag har rätt angående dig när du ändrar min kommentar. Nej, jag har inte bristningar men tack ändå. Och som jag skrev innan du ändrade min kommentar – du kan leta fel hos andra, men när det gäller dig själv ska vi andra vara snälla. Intressant 🙂

   • Amr

    Den pantade blondin em har inget problem eller skam över att ändra kommentarer som inte faller henne i smaken. Men med tanke på att hennes läsare blir allt mindre (typ…5e störst i Sverige nu? Lyckat) och hon inte har något annat sätt att tjäna pengar på (att äga 1/5 av en butik och få betalt med kläder är ingen inkomst.. Du blir utnyttjad för att sälja deras varor/lär dig något av Kenza/blondinbella) och att vartannan kommentar här nu förtiden är tjejer som gör reklam för sina egna bloggar borde kanske kissies vara tacksam att hon får någon trafik alls. Även om det endast är av folk som ogillar henne.

 • Kim

  Kissie, som jag ser så är du jättebra på att hänga ut folk från Instagram.
  Nu visade ju du ingen bild på ”den där tjejen” eller visade hennes insta-namn, men fortfarande liksom? Kan du inte själv hantera dina problem i media istället för att publicera ett halvt inlägg om det?
  Har du inte lärt dig hur man hanterar problem själv?

  • Elina

   Du kan knappast kalla det här att hänga ut. Förövrigt tycker inte jag att det är ett problem att hon nämner namn på de som är taskiga heller. Visar hon upp en bild på vad hen har skrivit så kan Alexandra inte förvrida innehållet så som när hon bara återberättar och det är bästa sättet, tycker jag. Personen i fråga borde kunna stå för vad den har sagt.

   Det hon gör här är att belysa viktiga problem. Utseendefixering och kommentarer på andras kroppar samt att en borde vara okej med bristningar. Det är hennes blogg av en anledning, för att hon ska kunna prata om det hon vill.

   • Kim

    Men om nån gör nåt dåligt åt en, ska den andre få bete sig lika dåligt tillbaks? Nej, det tror jag inte. Och har du sett hur alla andra gör med sina bilder gällande insta, fb, twitter, mm?
    De censurerar nämligen både namn och profilbild, men har Alexandra gjort det nån gång? Nej.
    Visst hon censurerar det första namnet man ser, men sen om det är samma namn igen lite längre upp eller ner, så gör hon inte det. Och visst gör honndet med flit. Skriv inte att hon inte ser det, för när hon redigerar sina bilder ser hon då varenda lilla smula på bilden, så hur kan det gå så att hon inte gör det i dessa tillfällen?
    Kan du säga det till mig, lilla fjortis?

    • Anonym

     Kissies blogg, hon får göra vad fan hon vill.

     • Anonym

      Ja, jag vet ju också att det här är Kissies blogg… -.-
      Men allt får hon inte göra. Det är ju fan helt oacceptabelt och väldigt respektlöst att hänga ut nån på en stor blogg utan att den människan själv har bett om tilllåtelse för det. Skulle du vara jävligt tacksam för det, eller?
      Är Kissie en drottning och ska vi ”låtsas” att allt hon gör är väldigt bra gjort av henne, och ska vi säga alltid ”you go girl!” eller ”heja team Kissie!”?

 • Anonym

  Du har så fin kropp! 😀

 • missyS

  Gotta love spraytan! Synd att de håller sig så kort tid, och håller man på kontinuerligt är det inte precis vackert längre haha 🙂 nyansen passar fint, inte så överdriven, bara du tagit en dusch är det säkert jättesnyggt!

 • Anonym

  haha, ska bli kul när dessa barn växer upp och inser att kroppen inte kommer se ut som när man är typ 12 hela livet. kvinnor får bristningar, celluliter osv och man har inte babylen slät hy hela livet

 • Carrokakfia

  Jag har bristningar på rumpan…. Brukar kalla det tigerränder istället hihi det känns lite ballare liksom 😉

 • jessika

  jag ser fan inga bristningar? :s

 • Elin

  Hur tränar du din mage? Har du olika tips på bra övningar? 🙂

 • Erika S

  Färgen blir nog riktigt snygg då du duschat en gång, brukar ju bli lite bättre då 😀
  Hoppas du får en grym helg och ha så skoj på aviici .
  Tråkigt att mataffären inte var så bra.. Trist då man ser sånt.

 • ida

  Vart ju riktigt snyggt ju!! Jag undrar om du skulle kunna göra en video om hur du retuscherar dina bilder efter du tagit dom utomhus? Som outfitbilder tex? Skulle vara kul att få se hur du gör för att få fram det bästa av dina bilder. Du har alltid så himla fina bilder! Såg hur du gjorde när du retuscherade en bild du tagit inomhus men som sagt skulle det vara kul att se hur du retuscherar utomhusbilder.
  Kram på dig fina Alexandra!

 • meja

  http://www.nattstad.se/Meja.Nilsson Skulle bli glad om ni gick in o kolla på min blogg <3
  O du kissie/Alexandra Nilsson jätte fin blogg själv heter ja Nilsson i efternamn hehe 😉

 • eskil

  ~ Titta gärna in på min blogg där jag skriver om det som händer i mitt liv och om det som gör mig glad i vardagen; smink, kläder, drömmar, resor, mumsigheter och mycket mer! ♡ ~

  http://www.eskils.blogg.se

 • emelie

  ★ Äntligen!
  ☆ Fredag igen
  ★ Barnledigt

  http://www.jagmotlatmasken.blogg.se

  Så löjlig sak att gnälla om, nästan alla har bristningar. Även killar kan få det. Bristningar betyder inte att du är tjock.
  Du kan få bristningar av snabb växt med som exempelvis på ryggen om man växt på längden väldigt snabbt.
  Det är ju fullt naturligt.

 • my

  Du är helt orange! Snyggt 😉

 • marielle

  Faan vilken snygg mage!! #avundsjuk

 • Mina

  Skitbra skriver Alexandra. Brukar inte kommentera dina inlägg men var tvungen nu. Jag är 27 år
  O har flera bristningar men bryr mig inte om
  Dem. Vad är det för loosers som har tid o energi att reagera på
  Sånt?! Get a life!

 • Erica

  något som inte acceptabelt och det är trakassering. Det just precis det jag har varit med om (läs på min blogg, huuur)

  http://fames.se/livetsomerica/

 • Anonym

  Jag hittar absolut inga fel he he. Du har tidigare skrivit att du inte har en lagom stor rumpa och vad jag kan se är en snygg svarvad kropp! Jag är ta mig sjutton avis, du inspirerar mig ta tag i träningen och bli nöjd med mig själv!

 • Tommy

  undra vad det hemliga paketet är 🙂

 • Anonym

  Hur fick hon det till bristningar??

 • bella

  fin kropp, fin svank 🙂

 • Patricia Karlsson

  Är ju hur naturlig som helst med bristningar!! Har själv två små på sidan av låret, inget ja bryr mig om!
  Vi är människor och vi växer! Kroppen töjs ut.. come on!!

  p a t r i c i a k a r l s s o n s . b l o g g . s e

 • Matilda

  Hittade ett bra inlägg angående nätmobbning där det beskrivs så himla bra. Var bara tvungen att kopiera länken och hoppas att kanske en endaste som kommenterar precis vad som helst läser detta och kanske, kanske ändrar uppfattning..

  http://www.mondoblog.se/barbiespussy/2014/02/24/pa-riktigt/#respond

 • Roligabilder

  LÄGGER UPP ROLIGA BILDER VARJE DAG!

  BLOGGEN SOM RÄDDAR DIN DÅLIGA DAG!

  BILDBLLOGG MED BARA ROLIGA BILDER

 • Jaha

  Man förstår hur ”infekterat” det är för dig när det kommer till ditt utseende.
  Du skriver försvararsinlägg efter fösvarsinlägg. D tar åt dig vädligt mycket märker man.
  Jobba på ditt självförtroende och tvätta dina händer.

 • Emma

  Snart börjar de väl gnälla på celluliter också haha. Antagligen 12 åringar som inte fått det än som gnäller? Synd med tanke på att ALLA har bristningar eller celluliter mer eller mindre

 • Åsa

  Det blir sådana reaktioner när alla människor i magasin, bloggar och modeller, retucherar bort varenda skavank som är naturlig.
  Det blir konstigt för unga flickor att förstå att det är såhär vi människor ser ut..
  Så det har du utseendefixeringen att tacka för..

  hälsningar Åsa

 • Lina

  Bristningar kan (förutom att man växer för snabbt) ha med hormoner att göra. Dvs när man kommer in i puberteten så kan man få bristningar utan att vara överviktig alls. Jag fick bristningar när jag kom i puberteten. Då var jag nästan för smal, nu är jag visserligen överviktig (min ensak inte eran). Men, ja, smala människor kan också ha bristningar. Och celluliter.
  Hatar denna kroppshets. Åt båda hållen.

  Trevlig helg på er

 • Toti

  Din kropp är stunning!
  Muskler är det nya ist för pinnsmalt, assnyggt!

 • alexandra

  det är väl inte celuliter? det är väl ”ränder” efter hennes byxor?!

  kisse du är jättevacker, såå avundsjuk! <3

 • Rebecka Lodin

  Jävla prat om celluliter märktes det som, eller så blev ja bara extra irriterad för att jag är mensig och sur, MEN, får inte Kissie ha celluliter om hon nu skulle ha det eller har det någonstans? Rätt mänskligt om man säger så! Och sist jag kollade var hon människa, inte någon jävla hubot, alltså människorobot som springer runt på jorden och ser totalt jävla perfekt ut. Jag är 16, snart 17, och har celluliter. LIVE WITH IT.

  Sedab det här med att redigera bilder, klart man vill se så bra ut som möjligt? Man ser ju fortfarande att det är hon så vafan, finns värre saker.

  /Rosa tjej i fel del av månaden för att bråkas med.

 • Rebecca

  Har alltid velat ta en spraytan men aldrig vågat för möjligheten att de kladdar av sig på kläder och lakan? kanske inte när man är torr men om de är varmt eller regnar?

 • Balklänning

  Just det, fast numera heter de ju Schildts & Söderströms (Sets), efter att de två stora finlandssvenska förlagen slogs ihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *