Torsdag

God morgon kära ni!

Igår var planen att dra ut med Michelle på kvällen eftersom hon var ledig, men det vart inte så eftersom jag vill inte förstöra träningen. Sen lyckades nästan Rosanna och Amir att övertala mig, haha fast tillslut stannade jag hemma ändå 😉 Det kommer bli party hela helgen ändå så jag kan lika gärna hålla mig! Först har jag middag på fredag och sen på lördag är det ju Avicii 🙂 Kommer bli så himla kul, hoppas jag träffar på lite bloggläsare då också.. Känns som jag har ”gömt” mig lite på sista tiden men jag har saknat att träffa mina läsare. Senast jag träffade min fans ordentlig var på idol-finalen. Fast det vart nästan lite kaos haha.. Vakterna fick jobba om man säger så.. Ni är så grymma! ♥

Jag ska börja dagen med att springa lite på löpbandet i 40 minuter eftersom jag inte är bakis haha, och sen blir det en proteinshake as usual. Vet inte hur många shakes jag har hemma, har iaf alla olika färger och sen har jag alla olika smaker på protein. Fitnessguru har verkligen ALLT som man kan behöva om man vill komma igång med träningen 🙂 Sen efter jag har rört lite på fläsket har jag ett möte klockan 1 men det är i närheten.

Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *