Throwback Thursday!

Åh sommar, sol och korta klänningar.. Vad jag längtar 🙂 Men snart är ju iaf våren här och sen kommer sommaren fortare än man tror. På bilderna nedanför är vi hemma hos mami och grillar. Jag ligger som vanligt på baksidan och chillar medans jag väntar på att middagen ska bli serverad haha 😉 Det är såna dagar som är dom bästa tycker jag, när man bara mår bra och är med sin familj/ vänner. Håller ni inte med..?

På tal om sommar och sol, jag är verkligen likblek så jag behöver spraytanna mig inför helgen känner jag. Jag smsade nyss Stockholm Beauty och kollade om dom har tid idag *hoppas*

You might also like

Sandra Lindahl - 25-års dagen Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *