Snygga Bilder! Ja det är helt klart det viktigaste.. Försök att ta så snygga bilder som möjligt, gärna med en riktig kamera om du har som du sen för över till datorn. Men dom senaste mobilerna har en riktig bra kamera, tex iphone 5s kameran är ju hur grym som helst, speciellt i dagsljus.

Håll en röd tråd.. När jag följer ett instagram-konto så kan det bero på att jag vill gärna se mer bilder inom just ett visst ämne. Tar du mycket bilder på smink/ skönhet tex, försök hålla dig till det. Börjar du plötsligt bara lägga ut bilder på djur istället tex så kanske vissa slutar följa dig för dom ville ju se bilder på skönhet.. Lite variation är såklart bra, men ha ett grund-tema!

SFS! Shoutout for shoutout.. Hitta någon som har typ lika många följare som du, och kom överens om att ni ska ge varandra en såkallad shoutout. Kanske någon från något annat land..? Då lär ni båda tjäna på det! 🙂 Jag har till och med lagt till i min beskrivning att alla med över 100 000 + följare är välkomna med SFS förslag.. Har någon av er det är det bara maila mig! [email protected]

Gilla/ kommentera andras bilder. Hur ska folk annars hitta dig..?

Hashtagar # ! Jag kör gärna på less is more när det kommer till taggar, för har man för många tycker jag det känns lite desperat, och är man desperat efter följare så kan man inte ha ett speciellt bra konto haha. Så välj ut några bra som verkligen beskriver din bild, och använd gärna såna taggad som du själv söker på när du letar efter nya konton/ bilder. Jag brukar använda #blond #workout #browneyes osv..

Posted in: Vardag
Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *