Snart är det alla hjärtans dag och här kommer lite tips på snygga undisar och presenter som killarna kan ge sina flickvänner.. 😉 Skulle det vara så att DIN pojkvän (eller flickvän) inte läser dessa tips tycker jag du får passa på att tipsa om just detta inlägg. Personligen skulle jag inte ha någonting emot att få det söta fodralet till ipaden, så himla söt! Fast toppen från Odd Molly skulle inte heller skada nu när jag tänker efter hehe.. *pik*

Nattlinne – LÄNK // Vit-rosa bh set – LÄNK // Rosa bh set – LÄNK // Topp odd molly – LÄNK // Ipad fodral – LÄNK //

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *