Lite av det jag köpte igår.

Nu fotade jag inte byxdressen eftersom jag är så dålig på att fota svarta plagg.. Tycker alltid att plaggen inte syns så jag sitter i efterhand och försöker ljusa upp bilden så mycket som jag bara kan. Ibland lyckas jag bra men oftast inte haha.. Tex dom svarta höga tightsen, man ser ju inte att dom har en dragkedja längst ner mot fötterna för det är så svart.. Kommer nog synas mer om jag har på mig dom.. Sjukt läckra är dom iaf 🙂 Klackarna längst ner är väldigt basic, men jag behöver ett par låga klackar till våren som jag orkar gå i.. Sen har dom iaf en liten söt gulddetalj längst ner på klacken och inuti är dom guldiga också.

Byxdressen som jag köpte får ni se när jag har på mig den, tyvärr blir det ju fram mot våren.. Men men! Nu ska jag iaf sticka iväg till La Clinique för ansiktsbehandling. Sen måste jag städa om jag ska ha besök ikväll haha! Men jag ska hinna förbi Michelle för att boka resan, men det tar nog inte så lång tid. Vi hörs sen!

You might also like

Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - FINT ELLER FULT?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *