Friday!

God morgon!

Igårkväll vart jag så himla trött efter jag kom hem från stan så jag orkade inte ta mig till gymmet.. Så gjorde lite  god (men nyttig) mat och tittade på en film. Men tänkte gå och gymma nu faktiskt istället. Sen har jag ett lunchmöte och bokat tid för ansiktsbehandling, och sen efter det tänkte jag och Michelle faktiskt boka en resa.. 😉 Nu blir LA-resan förhoppningsvis av, wihoo! Jag är så inte klar med USA än känner jag, men jag har ingen lust att åka tillbaka till Miami igen just nu. Kanske om ett tag efter några andra resor..

Idag är det fredag och ikväll tänkte jag äta sushi med några vänner, myspys 🙂 Har ni några planer? För att få er att komma i extra fredags-stämmning bjussar jag på den här bilden från våran plåtning förut. Glömde bort att vi hade tagit den här bilden, det var mest på skojj eftersom vi vart bjudna på öl hehe 😉 Jag drack dock ingenting eftersom jag körde dit och tänkte köra hem också.. Då är det dumt att klunka i sig en öl, jag som inte ens dricker öl..

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *