Kändishängare..

Något som man inte kan låta bli att notera är att vissa människor verkligen springer efter ”kända” människor.. Jag har noterat att samma människor som har jagat oss kända bloggare har nu tagit en pause och jagar nu istället årets Paradise hotel deltagare.. För det är ju så himla uppenbart! Alla ser ju det? Men sen när man säger det blir dom väldigt sura för dom känner sig utpekade. Jag förstår dock inte vad dessa människor tror kommer hända om man hänger med olika ”kändisar”, att dom kommer bli kända själva eller..? För ju mer kända människor man hänger runt desto fler börjar inse vad som egentligen händer. Sen kan det ju såklart finnas undantag och det kanske faktiskt är så att man baara klickar med kändisar 😉 Men det låter inte så värst trovärdigt.. Eller vad tycker ni?

Jag minns ibörjan när jag inte fattade när någon hängde med mig bara för min blogg, även om mina riktiga vänner så till mig hela tiden. Det händer nu i dagsläget också såklart, men skillnaden nu är att jag accepterar att det finns såna människor och jag lär mig att leva med det. Så istället för att utesluta dom helt lär jag mig att hantera dom istället och släpper inte in dom på djupet. Dvs dom får aldrig lära känna mig till 100 %, inga hemligheter avslöjas för dom kommer troligtvis spridas.. Jag har ju haft vänner som har hängt ut ALLT dom vet om mig bara för att få 5 minutes fame. Sen när dom märkte att det inte räckte för att skapa ett eget kändisskap ville dom ha min förlåtelse.

Men vi säger såhär, kommer det fram en person som hänger med alla från paradise hotel deltagare, och massa bloggare och annat ”känt folk” och vill bli min vän kommer det nog troligtvis aldrig ske. Man ska inte dömma folk, men ibland är det svårt att låta bli.. Så enkelt är det. Man är ju inte mer än människa.

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *