Vattenpipa

Här har vi lite mer festbilder, det får man väll aldrig nog av..? 😉 Här satt vi på något indiskt ställe och drack gigantiska drinkar och rökte vattenpipa. Jag rökte dock inte, jag testade och ”smakade” men det är verkligen ingenting för mig. Skillnaden mellan detta och vanlig rökning är ju bara att vattenpipa har olika smaker att välja på. Vi hade äppelsmak tror jag. Drinkarna är ju löjligt stora alltså, jag beställde en mojito ch Rosanna beställde en long iland. Det var typ en liter sprit i hennes drink så hon vart aspackad haha!! Vi som tänkte mest sitta och ta det lite lungt och snacka skit lixom.. 😉 Yeah right, jag kan säga såhär.. Det slutade med att Rosanna tappade rösten och jag kom hem med bara en sko. Hur lyckas jag..?

Förövrigt var det verkligen sjukt varmt ute den natten, svettades som en gris. Jobbigt när man har spacklat sig med 2 ton foundation, men vad ska man göra.. Förhoppningsvis kan vi sola snart och då slipper man sminka sig så mycket. Känns mycket fräshare att låta huden vila och bara sminka ögonen typ.

”Ta en Bild när jag blåser ut röken!!”

Fint halsband va? 🙂 Ni hittar samma HÄR!

Kommentarer (35)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Josephine Qvist -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *